Імміграція до Манітоби
-
Тобто, якщо у мене все добре з балами, а проблеми лише з адаптобилити, то різниці немає? Просто турбуюсь що спецвибірку можуть закрити до того як я напрацюю зв'язок з манітобою. Але з вашої відповіді начебто втрачаю не багато
-
Традиційно SWO має рейтинговий пул, де тисячі кандидатів конкурують між собою. В пулі можна сидіти довго або вічно і ніколи не дочекатись вибірки, якщо низькі бали. Спецвибірка для українців не передбачає цього пулу. Набрали 60 балів, відіслали EOI - вас гарантовано відібрали.
-
Не можу зрозуміти різницю між SWO і "спецвибіркою", окрім того що спецвибірка працює швидше. У чому полягають "послаблення" для українців? Дякую P.S. чат за ключовими словами читав
-
Так, був повний шок для мене як прочитала що TEER4 не підходить для PR . Знаю це відео , переглядала. Але мені всерівно не зрозуміло як я маю після номінації податися на PR якщо у мене TEER 4 . Чи все залежить від кількості балів загальних? TEER 4- low skilled worker, які шанси , що мене відберуть , по будь якій програмі?
-
Можете відправити відео в особисті повідомлення? Тому що мені не переходить по посиланню
-
Читали закріплені повідомлення? Корисно
-
🧘♀️
-
Доброго дня! Чи може хтось допомогти мені знайти відповідь на питання. Я уже зібрала усі документи і здала екзамен з анг, тобто готова подавати на номінацію (11місців працюю, full time) або відразу на PR через місяць. Але нещодавно я дізналася , що моя посада під TEER 4 . Згідно з інформацією з державного сайту , саме TEER 4 і 5 не відповідать жодним вимогам по PR. 1. Чи це означає, що я не можу отримати PR працюючи на цій посаді 2. Чи все ж таки можна податися на провінційну програму , а потім по іній програмі отримати PR? Якщо так, то яка інша програма є, яка підходить для TEER4?
-
А якщо не пройшло сьогодні ніяке сповіщення; то означає що ми не пройшли ту першу вибірку по SWO?
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.
-
ні, поки ще пів року не пройшло. Тільки в жовтні буде. Кошти є, заробив. Також планую взяти авто в кредит, за це мені відповіли вже, що це не мінус з карману) тест - теж поки не сдавав, але буду обовʼязково. Готуюсь до нього. Дуже дякую за відповідь