Імміграція до Манітоби
-
А якщо не пройшло сьогодні ніяке сповіщення; то означає що ми не пройшли ту першу вибірку по SWO?
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.
-
ні, поки ще пів року не пройшло. Тільки в жовтні буде. Кошти є, заробив. Також планую взяти авто в кредит, за це мені відповіли вже, що це не мінус з карману) тест - теж поки не сдавав, але буду обовʼязково. Готуюсь до нього. Дуже дякую за відповідь
-
Дякую. Працювала educational assistant з січня по червень, але було 29 годин і два тижні не вистачало до пів року роботи. А зараз думаю чи йти знову до школи, чи це буде марнуванням часу для pr. Тому цікавить особистий досвід інших людей
-
не погано, а то я вже шукав куди б на 3 місяці ідти працювати. а то в мене така ситуація, процюю я офіцінно tile sette teer3 думав ідти по спецвибірці. Але виявилось що з 12 по 03 місяць, нас можуть звільнити, бо зовсім не сезон і замовлень та годин буде максимально мало. Але місце гарантують, не те що гарантують .а будуть тримати зубами, як мені сказав керівник. А я планую подаватись в жовтні на пр, і трошки легше стало з Вашою відповіддю Хоча години можна розтягнути і на ці три місяці. Зараз велике замовлення для Тім хортонсу та Макдональдсу, до 27.12 розписаний кожен тиждень)
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, якщо робота підходить під TEER-3, та роботодавець не напише в документі, що англійська підходить. Треба здавать англійську?