Імміграція до Манітоби
-
Тому ріелтор в першу чергу відправила до брокера, який оцінює шанси від різних банків
-
Ріелтор не робить оцінку ваших можливостей. Також майте на увазі, що остаточне рішення дає тільки банк, а не ріелтор чи іпотечний брокер.
-
Дякую за посилання, бо шукала, не знала як знайти
-
Так я чула про цю програму
-
Вибачте, що не по темі імміграції. Вітаю усіх з Днем Незалежності України 💛💙🇺🇦
-
Є ще інша програма
-
Збирайте 10%, а я куплю з 5%
-
Без перманента треба мати 10% відсотків перший внесок
-
Ніхто не заставляє брати тих 5%, хочете берете хочете ні, хто сумнівається , що дають українцям, то ваше діло, але я трчно знаю, що беруть і дають і під 5%
-
Тобто він не зацікавлений щоб я купила, а так просто поїздив зі мною, знаючи що мені не дадуть іпотеку Брокер також просто так робив оцінку наших можливостей
-
Так і є, це правда. Тільки повертати державі будете більше
-
Ріелтор продає будинки, а не дає іпотеку. Вони вам розкажуть все, що завгодно )))
-
You need to repay the incentive after 25 years, or when you sell the property. You can also repay it at any time without a prepayment penalty. The property’s fair market value at the time of repayment will determine the repayment amount.
-
Хіба це не тоді якщо ти продав цей будинок?
-
Так
-
Один нюанс - 5% треба буде повернути депжаві через 25 років згідно цін на нерухомість на той час
-
Підскажіть будь ласка, треба додавати до документів всі сторінки з паспорту, чи тільки ті де є якась інформація?
-
В процесі заявки вас питають " ви чи ваша дружина маєте досвід роботи або навчання в іншій провінції?" При відповіді так знімає 100 балів. Узнайте, чи онлайн курси теж сюди входять чи тільки фактично коледж/інститут. Хоча я точно знаю, що за мовні курси в квебеці бали знімають, тобто це теж як навчання йде
-
Я спілкувалась з ріелтором і ми уже їздили обирати будинок, брокер перевіряв наші доходи, 5% І 5% ми можемо узяти від уряду на перше житло в канаді
-
Доброго ранку , підкажіть будь ласка, якщо моя жінка не головний аплікант і хоче пройти онлайн курси схвалені урядом Альберти , тобто , фірма яка представляє ці курси зареєстрована там .Це якось вплине на pr як зв'язок з іншою провінцією?
22 Jan 2023, 05:40
82182/235417
7 minutes ago