Імміграція до Манітоби
-
А зі старим паспортом не дадуть на три роки ?
-
останній варіант краще: прилетите з двома і попросите щоб дали ворк перміт на 3 роки, (ну і як бонус не треба буде ловити апоінтмент і їхати в Торонто для того щоб податись на новий паспорт) у іншому випадку перміт буде лише до вересня 2024
-
В закріплених є чудове відео від Дмитра з прикладом заповнення заявки, відповідає на купу FAQ
-
Доброго дня, маю таке питання. Якщо закордонний паспорт закінчується у вересні 2024, а приїзд планується на лютий 2024. Який буде алгоритм дій по приїзду? Чи краще зробити зараз новий паспорт та летіти з двома? Дякую
-
Так
-
Тобто worker?
-
У головного апліканта Work permit?Тож вказуйте worker
-
Вибачте за тупе питання. Але в мене вже параноя. Зоповнюємо повну провінційну заявку SWM. Для основного апліканта: Legal status in your country of residence: Country of residence - Canada. Legal status ставити worker чи візітор?
-
Мається на увазі скільки людей йде з вами по програмі імміграції,батьки та сестри не рахуються)ви,чоловік і діти,якщо є)
-
Доброго вечора, чи може хтось допомогти з відповіддю. При заповнені на EOI треба вказати скільки членів родини з вами приїхала. Якщо з чоловіком приїхала теж його батьки і його брати сестри. Чи вказуються вони всі при першочерговій подачі?
-
Добрий день! Чи є у когось прикалад документа від роботодаця про стаж і запрошення до подальшої співпраці? Чи вказати перманент емплое буде достатьньо? Дякую
-
Наприклад, я знаю про такий випадок: головний аплікант - дружина, чоловік був селф-емплойд з роботою на іншу країну, але він знайшов роботу в Канаді, повідомив про це офіцера і через декілька днів після цього вони отримали номінацію. Федеральний етап вони ще не пройшли.
-
Дякую:)
-
Таке питання, на яке особисто я не можу дати стовідсоткову відповідь. Перш за все, уряд хоче бачити, що ваша сімʼя буде економічно успішною. Уряд Манітоби розраховує, що ви будете жити і працювати тут.
-
Дякую
-
Świadectwo pracy
-
А не головний аплікант може, і це ніяк не вплине на номінацію і піар. Правильно я розумію?
-
Головний аплікант не може. Вірніше, може, але то вже буде business stream, not SWM or special measures for Ukrainians
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи може один із подружжя працювати сам на себе? Чи не вплине це на номінацію і піар?
-
Дякую)
22 Jan 2023, 05:40
82286/235417
3 minutes ago