Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Чи є у когось прикалад документа від роботодаця про стаж і запрошення до подальшої співпраці? Чи вказати перманент емплое буде достатьньо? Дякую
-
Наприклад, я знаю про такий випадок: головний аплікант - дружина, чоловік був селф-емплойд з роботою на іншу країну, але він знайшов роботу в Канаді, повідомив про це офіцера і через декілька днів після цього вони отримали номінацію. Федеральний етап вони ще не пройшли.
-
Дякую:)
-
Таке питання, на яке особисто я не можу дати стовідсоткову відповідь. Перш за все, уряд хоче бачити, що ваша сімʼя буде економічно успішною. Уряд Манітоби розраховує, що ви будете жити і працювати тут.
-
Дякую
-
Świadectwo pracy
-
А не головний аплікант може, і це ніяк не вплине на номінацію і піар. Правильно я розумію?
-
Головний аплікант не може. Вірніше, може, але то вже буде business stream, not SWM or special measures for Ukrainians
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи може один із подружжя працювати сам на себе? Чи не вплине це на номінацію і піар?
-
Дякую)
-
на номінацію
-
Це я так розумію цей план треба на номінацію подавати чи на федеральному рівні?
-
Добре, дякую:)
-
так
-
Чи є обов‘язковим цей план?
-
Доброго дня! На даний момент відпрацювала 6 місяців фул тайм, та планую подаватись на провінційну номінацію. Але з жовтня йду в декрет. Хто стикався з подібним?
-
Это
-
ПривIт усIм Это може job offer приклад скинути?
-
жорсткі які 😃
-
Переплутав чат, вибачаюсь
22 Jan 2023, 05:40
82296/235433
18 minutes ago