Імміграція до Манітоби
-
Це зрозуміло. Я б радив вам написати до MPNP
-
І ще є такий нюанс що то мені платить не роботодавець а страховка роботодавця
-
Я працюю фулл тайм
-
У будь-якому випадку ви повинні працювати фултайм, щоб бути кваліфікованим для SWM.
-
Я зірвав спину на роботі,зробили репорт,зараз їду у лікарню,страховка мені платитися буде
-
Страхова від роботодавця
-
А якщо професія та ж, тільки робота не фулл тайм на конкретного роьотодавця, а робота контрактора за відсоток?
-
А у settlement plan ви писали, що будете працювати за конкретною професією? Тоді треба слідувати плану
-
Що це означає?
-
Не зрозуміло. Якщо ви будете на short-term disability, то це ок.
-
Добрий день. Якщо відпрацював пів року, подався по SWO, чи можу далі працювати сам на себе аж до отримання PR? Чи на якомусь етапі (провінційному чи федеральному) це буде неможливо?
-
Добрий день! Хто брав довідку від роботодавця з Польщі може скинути приклад або як правильно вона називається?
-
Якщо після лікарняного мені лікар заборонить працювати 10 годин я я працюю постійно я не зможу набрати 60 годин,і зараз дуже переживаю щоб не втратити 6 місяців роботи
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка,я відпрацював на роботі 6 місяців,зараз мушу їхати до лікарні і буду на лікарняному не знаю скільки,я знаю що для піару ті мусиш працювати 60 годин за 2 тижні,в моєму випадку я не втрачу свої 6 місяців роботи якщо буду на лікарняному?
-
Усе чітко ,дякую. А якщо дитина гр.Канади ми нічого не сплачуємо? Маю на увазі за дитину .
-
На провінційний етап 500 доларів за всю сімʼю . Федеральний 1365 за себе, 1365 за партнера + 230 за кожну дитину . Тобто на фед етапі сімʼя з трьох (тато,мама,дитина) буде десь в районі 2960$ CAD
-
Все так.
-
Ok, Дякую… Буду все збирати, щоб в вересні вже подавалися після року роботи в Канаді, нарешті
-
Не актуально )
-
Pay statement , pay stubs - то, що вам надає роботодавець кожні 2 тижні.
22 Jan 2023, 05:40
82323/235299
14 minutes ago