Імміграція до Манітоби
-
Дякую .
-
федеральну
-
Ще пытанячко . Довідка про несудимість треба брати коли подаватимуся на номінацію чи на федеральну? Буду вдячна за відповідь.
-
Дякую ,а то пішла у ліс 😎
-
на провінційному рівні-500 за всю сім*ю
-
Так, я все розумію теж хотіла подаватися по цьому. Але у мене був контракт до червня і на літо дитячий сад закритий був і я працювала в іншому, а з вересня повертаюся на основну роботу приговору контракту , тому я думала що мене просто не пропустять до SWM тобто не підійду , але дуже б хотіла і весь час працюю.
-
не туди дивитесь
-
Economic Immigration in Permanent Resident tab
-
Тіки що зайшла cic.gc.ca глянула fee.. якщо я подаю на номінацію +чоловік та дитина теж сплачую fee ? 2 дорослих х570$ та 1 дитина 155$. Чи я вже залізла не туди 😎
-
так, тут чітко написано, що висока плата за апліканта+чоловіка, а всі інші, то діти
-
По спецвибірці (критерії SWO) обов'язково треба мати 10к+, по SWM можна не мати всю суму. Більшість людей тут йде по SWM.
-
Children qualify as dependants if they: - are under 22 years old and - don’t have a spouse or partner
-
По свм, скоріш за все. Там враховують зп
-
Бо я читала смс тут деякі що люди мали тільки 5 тисяч і будуть подаватися по SWO, а не 10000
-
Це обов'язкова умова по СВО
-
Можете тут подивитись www.cic.gc.ca/english/information/fees/fees.asp#permanent Це Economic Immigration in Permanent Resident tab
-
Ще одне, Я просто заплуталася , хтось каже що треба , а хтось ні. Для українців по програма SWO потрібно мати 10000? І на кожного члена сім‘ї 2 тисячі? Чи ні?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, у дитини продовжений паспорт, діючий візітор рекорд, але віза закінчилась. Чи можна літати по Канаді? Дякую.
-
Якщо є ВНЖ в Європі , то потрібно теж доставляти і на якому етапі?
-
Фактор Adaptability обов'язковий. Без цього неможливо зареєструвати EOI. Якщо не буде спецвибірки, то ви будете конкурувати з тисячами кандидатів з усього світу, а тоді грає роль кожен бал.
22 Jan 2023, 05:40
82366/235103
2 minutes ago