Імміграція до Манітоби
-
Відео #3 для тих, хто вже отримав LAA.
-
Народ, дуже багато запитань ви задаєте по колу. Ось тут у цих відео є відповіді на всі запитання по імміграції. t.me/uccmb/108138
-
Достатньо і employment verification letter
-
Ви щось неправильно зрозуміли. Сотні людей подалися по TEER 4 і отримали номінацію
-
Чи є хтось, хто подавався без екзамену з мови? Бо що мій TEER , що чоловіка підпадає що можемо без мови подаватися , але цікава думка інших, чи є такі що робили вже так чи краще екзамен
-
Дякую:)
-
Ви або недавно в чаті, або не уважно читаєте історії апілканітв
-
Десятки людей подавалися на номінацію без екзамену з англійської (TEER 0-3) і успішно вже на федеральному етапі.
-
тому і сказав що помилився в термінах
-
коли казав про 60 балів
-
так так, а є спецвибірка для украінців. я мав на увазі саме іі
-
Вітаємо, Настя! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ні, це не є різні програми. SWO: набираєте 60 балів - реєструєтесь в пулі ЕОІ, де 1000 балів SWM: відразу реєстрація в пулі ЕОІ, де 1000 балів
-
так так, я ж це розділив на 2 окремих. одна 1000 балів і загальний пул друга 60 і ти пройшов
-
60 балів не мають стосунку до 1000 в ЕОІ. 60 балів - це кваліфікаційні бали для реєстрації в ЕОІ
-
Моя чисто дружня порада всім. Якщо ви як головний аплікант, незалежно який у вас teer і посада, відчуваєте, що англійську здасте на необхідний мінімум, то ідіть і здавайте. Навіть, якщо сумніваєтесь, ідіть і здавайте. Не шкодуйте тих 300 доларів, ще заробите потім. Збережете собі купу нервів і уникнете зайвих запитань до вас і роботодавця від офіцерів, які будуть розглядати ваш кейс.
-
Так і зроблю, хоча можна і без неї, але хочу більший бал
-
Спільнота підкажіть будь ласка хто подався на номінацію в червні є зміни?
-
Краще здати англійську, це дасть більше балів і більше шансів бути обраним з пулу SWM.
-
З травня чекають..
22 Jan 2023, 05:40
82412/233728
45 minutes ago