Імміграція до Манітоби
-
так так, я ж це розділив на 2 окремих. одна 1000 балів і загальний пул друга 60 і ти пройшов
-
60 балів не мають стосунку до 1000 в ЕОІ. 60 балів - це кваліфікаційні бали для реєстрації в ЕОІ
-
Моя чисто дружня порада всім. Якщо ви як головний аплікант, незалежно який у вас teer і посада, відчуваєте, що англійську здасте на необхідний мінімум, то ідіть і здавайте. Навіть, якщо сумніваєтесь, ідіть і здавайте. Не шкодуйте тих 300 доларів, ще заробите потім. Збережете собі купу нервів і уникнете зайвих запитань до вас і роботодавця від офіцерів, які будуть розглядати ваш кейс.
-
Так і зроблю, хоча можна і без неї, але хочу більший бал
-
Спільнота підкажіть будь ласка хто подався на номінацію в червні є зміни?
-
Краще здати англійську, це дасть більше балів і більше шансів бути обраним з пулу SWM.
-
З травня чекають..
-
А що за номінація?
-
У мене сьогодні 5 місяців, як без змін взягалі
-
M2H 2s8 welcome , придурок)
-
В живу це скажеш, школото?
-
Таке?
-
Дякую
-
Провінційний етап
-
Доброго дня. Маю питання чи підійде завірений переклад документів еміграційним центром на подачу на федеральну програму. Чула що на провінційну підійде а на федеральну 50:50? Може хтось вже подавав і підкаже. Дякую за відповідь.
-
Мамі привіт твоїй передаю
-
На Оскар
-
Я намагалась і так писати, відповіді усі однакові типу 6міс нема, навіть не питайте. А були такі, хто за 6 міс не отримав?
-
Прайд по тобі плаче)
-
Поплач)
22 Jan 2023, 05:40
82425/235131
about an hour ago