Імміграція до Манітоби
-
І обов’язково вказувати ваші обов’язки і інші дані, читайте тут детально www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
Дякую
-
Я середню вказувала, але на справді то не дуже важливо, бо головне що хоче побачити офіцер, що ви працювали фул тайм і за гроші :)
-
Величезне дякую. Вибачте, це за кожен рік? Середня? Чи останній рік?
-
Я вказувала річну зп в референс летер як то вказано на оф сайті.
-
Маю на увазі , з України
-
Доброго дня, питання до підкажіть , будь ласка. Як правильно у довідці з роботи вказати заробітню плату.? Працювала вчителем 13 років .
-
Цей чат створено для допомоги інформацією щодо самостійної імміграції. Наші волонтери не надають консультації, не рекомендують та не вказують, як вам краще зробити і що потрібно зробити. Все, що ми робимо, це обмінюємось досвідом та допомагаємо дуже швидко знайти офіційні джерела, а також час від часу спілкуємось з MPNP, щоб прояснити деякі моменти. Дана вебформа - для повідомлення МПНП про зміни у вашій аплікації. Підписуючи аплікацію, ви пообіцяли МПНП повідомляти про будь-які зміни, які можуть вплинути на отриману вами номінацію провінції. Я не знаю, які у вас зміни і чи впливають вони на номінацію, включаючи ваш Settlement Plan, чи ні. Вирішувати - тільки вам. Під час свого імміграційного процесу, який був багато років тому, я повідомляв про будь-які зміни (новий паспорт, нова робота тощо). В той час процес був триваліший і такі повідомлення, на мою думку, могли зрушити розгляд аплікації з місця та отримати хоч якесь (хай і стандартне) повідомлення від живої людини з МПНП чи IRCC.