Імміграція до Манітоби
-
Дай Боже...бо в мене вже не вистачає нервових клітин на очікування
-
Змінюється статус на Assessment in process В мене такий статус вже 4 тижні
-
О це гарно, можливо вам вже скоро все видадуть . Бо я впевнений , офіцери працюють суперякісно і швидко , просто заявок дійсно багато.
-
Це Отримано. В моєї мами цілий час стояло Received аж до отримання номінації.
-
Ні, статус при розгляді зміниться
-
Якщо статус received ,то це значить що вона вже в обробці ?
-
В сенсі? Вашу заявку можуть переглядати вже десять офіцерів. Received - отримано. Ви не знаєте, чи на неї хтось дивився чи ні.
-
Як можна знати що там взагалі у заявці, якщо її не відкрито?
-
У неї неначе статус received ,тобто вони ще не розглядають .
-
Усі заявки розглядаються індивідуально. Немає однакових аплікацій, бо у всіх різна історія тощо. Не варто брати за еталон чийсь інший час.
-
Я сам не знаю , як це працює 😅 тому мабуть у них рейтинг на Гугл Мапс 2.3 . Думаю, що людей мало, не встигають опрацювати , бо канадійці професіонали , і якщо така затримка, то це ovelhelmed .
-
Не чесно якось коли хтось подався місяцб тому і отримав вже, а хтось пів року чека...
-
Ви зобов'язані повідомити про будь-які значні зміни, які можуть повпливати на вашу номінацію.
-
У мене знайомий нещодавно отримав,подавався на початку червня .
-
Бачив хтось писав що у нього 5+ , я дивився статистику , вони видають 500-600 номінацій в місяць в середньому , а отримають 1000+ заявок , накопились багацько, мабуть зараз вони травень ,квітень розбирають ,має вам вже щось змінитись теж .
-
Так, розбавлю срач. При зміні роботи НЕ основного апліканта повідомляти треба? Забула вже чи питала чи ні, але треба знати. Дякую)
-
єдине що може допомогти , це на наступний тиждень знайти собі сили, та відкрити цю веб форму , вона ,доречі, є в цьому чаті , та подивитись , що той за звір федеральний етап, і як з ним боротися . Вам треба бути мужнім і все таки зробити це , бо тільки досвід читання , та розуміння допомагає отримати pr без допомоги консультантів .
-
Ще нові он-лайн форми треба буде заповнити
-
Дякую це сама гарна новина за сьогодні)
-
Так, обов'язково, якщо ви хочете міняти роботу. Вам треба отримати згоду МПНП на це.
22 Jan 2023, 05:40
82485/233552
11 minutes ago