Імміграція до Манітоби
-
А де саме ви бачили у переліку документів по SWO обов'язкову наявність грошей на рахунку? Якщо є змога скиньте будь ласка скріншот. Якщо справді на сім'ю потрібно стільки грошей, то ця програма для тих хто приїхав з мінімальною сумою стає майже неможливою. У вашому посиланні йдеться мова про sattlement funds, але не вказано, що саме для програм це потрібно. Мені здається, що це якось не логічно, якщо сім'я працює, їм вистачає на життя, але не можуть відкласти гроші, то вони не проходять? Якось дивно
-
Дякую!
-
Якщо чоловік буде головним аплікантом, то всі підтверджуючі документи будуть вимагати від нього. Залежні члени сім'ї, як опцію, можуть здавати англійську чи підтверджувати диплом для отримання додаткових балів.
-
Провінція не видає ПР, це федеральна справа. Власники ПР, так само як і громадяни можуть жити в будь якій місці Канади.
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка , якщо прийшло таке повідомлення, це позначає що моя заявка схвалена і паспорт вже можно забирати ? Або це просто повідомлення що заявка схвалена і треба чекати повідомлення від імміграційного центру аби забрати паспорт ?
-
Щиро дякую за відповідь! І якщо можна ще одне питання- я так розумію що для подачі документів на PR потрібно мати на рахунку суму в 10тисяч доларів і ще по дві тисячі на кожного члена сім'ї, а якщо таких грошей покищо немає на рахунку то і подавати документи неможна?
-
Доброго дня! Вибачайте якщо вже була відповідь на моє питання, але цікавить таке: якщо дочка студент в Манітобі і чудово володіє англійською вона зможе подаватись на PR і бути головним аплікантом для батьків і сестри? Бо перечитала багато коментарів, але не змогла знайти конкретної відповіді. Дякую!
-
Відповіла у приватні
-
Хто летить із України найближчим часом і зможе взяти невеликий пакунок ( до 500 г) з ліками та браслетом "Азовсталь", напишіть в приват. Нічого забороненого 😁, зможете перевірити пакунок. З мене зустріч в аеропорту та допомога із адаптацією. Якщо хтось є із Івано Франківська, то взагалі супер.
-
Радий допомогти:)
-
Зрозумів, дякую.
-
Дякую
-
Нагадую: тут ми обговорюємо виключно імміграцію, візи, CUAET, квитки-літаки. У чаті про життя у Манітобі - все решту: садки, школи, роботу, житло, побут і т.п. t.me/ManitobaLife Чати спеціально модеруються по темах, щоб краще новим учасникам орієнтуватися та шукати відповіді на питання