Імміграція до Манітоби
-
ЕОІ здається ні, але як тільки у вас процес піде далі - ви зобовʼязані відкликати усі інші ЕОІ по іншим провінціям.
-
це стосується екстра реєстрації?
-
Звичайно ж. Я сам реєстрував свою манітобську компанію у Онтаріо і обов'язково вказувати адресу у Онтаріо
-
Скажіть будь ласка при подачі по SWO чи потрібно щоб кошти були на рахунку увесь час до отримання pr? А також чи буде проблемою якщо є на британській карті частина грошей вже стоять 2 міс а частина тут на рахунку місяць, чи обов’язково щоб була вся сума три місяці стояла на рахунку ?
-
Ви будете підгружать звіти з банка за останні 3 місяці на момент подачі
-
Знаю це,але чи обовʼязково щоб кошти були протягом всіх трох міс на карті ? Та що стосується іноземного банку то я підгружу дві виписки
-
Так, бажано щоб ці кошти там були на протязі цього часу
-
Через SWO, гроші мають бути постійно на рахунку. Через SWM - можуть взяти до уваги вашу зарплатню, але бажано теж залишити
-
у кого сьогодні подвійне свято і отримав LAA? immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Ви зараз напишете що я рано хвилююсь )))) але я 4-ій дитині робив паспорт навесні 15 березня і тільки в кінці вересня отримаю його мабуть (відповідь з консульства)
-
Якщо в когось є емейл Володимира (консула який приїджав у Вінні скиньте пліз). І таке питання як вважаєте чи зменшиться потік людей в консульства по Канаді восени чи взимку ? Пробую записатись в консульства на протязі декількох тижнів і це нереально )))) таке відчуття що половина українців які приїхали в Канаду роблять собі доки 😄 В трьох дітей закінчуються терміни паспортів наступного року (в одного квітень у інших двох липень). Спливе безпосередньо сам термін "продовження" (вже продовжував паспорти в Мюнхені)
-
Навпаки, потрібно якомога швидше зробити паспорт та податися на продовження. Дехто не встиг, зараз дуже важко поновлюють статус спочатку, а потім будуть тільки пооддаватися на віза рекордс для дітей.
-
Але як там у Франка "лупайте цю скалу.." Будемо продовжувати...
-
Але дивлюся що неможливо майже записатися... І ще один нюанс весною вдалося домовитися з консульством про зустріч по емейлу (назначили дату і час) Зараз всі консульства "відшивають" кажуть через систему тільки. Посольство не надає відповідь ))))
-
Так я це розумію і почав процес близько місяць тому... Зараз до завершення найближчого паспорту в мене приблизно 7 міс.
-
Люди мають право на 2 паспорти одночасно. Робіть
-
Однозначно зробіть. Візи будуть діяти до кінця терміну старих паспортів. Потім подасте на звичайну візітор, якщо до того часу не отримаєте PR
-
Підкажіть, чи є якісь перешкоди йти по SWO знаходячись у Канаді?
-
@anetta0712 , ви виясняли цю справу, якщо я не помилився. Може дасте відповідь
-
Дуже дякую)
22 Jan 2023, 05:40
82515/229516
12 minutes ago