Імміграція до Манітоби
-
Ще раз: за останні кілька тижнів від вас це типове запиння, яке я особисто розглядаю як тролінг.
-
Дякую за доброзичливе ставлення і бажання допомогти
-
Навіть не буде це коментувати. Може мого розуму просто не вистачає на ваші запитання. Або може текст на англійській на офіційному сайті наскільки примітивний, що він не дається вам для розуміння. Десь там пише ,що не можна брати участь у SWO тим, хто в Канаді? Я то відповідь знаю, а ви трохи подумайте
-
А я розглядаю "спецвибірку" як тролінг
-
Давайте завтра напишу, дякую
-
Я хочу якраз відправляти, але ще буду виясняти….А ви ?
-
чи можна продовжити ворк перміт?
-
Яка "теорія"? Ми з перших днів війни з МПНП цю програму обоговорювали. Все практично і дуже просто.
-
до 31 березня 2024 року подавайтесь
-
Доброго . Десь була але ця Редиска морозиться i всi офiцiйнi пошти Торонто 🤦
-
Яка "теорія"? Ми з перших днів війни з МПНП цю програму обоговорювали і уточнювали. Все практично і дуже просто. Все є на урядовому сайті www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/immigration.html
-
Так, на 2 роки і 9 місяців, тому питаю чи є сенс?
-
Переподатись?
-
В сенсі? Там вам вже його ж видали на три роки, так же? Вашому ворк перміту ще 2 роки. Не продовжать його зараз
-
Якщо Ворк Перміт діє до червня 2025, можливо продовжити, якщо податись? Дякую!
-
щоб я зміг досягнути критерій подачі на ПР, бо на даний момент в мене з цим проблематично
-
тобто якщо на даний момент в мене залишилось менше 2х років вп, я можу переподатись та обновити до 3х років?
-
Вам нема що продовжувати. У вас чинний ворк перміт ще два роки.
-
в сенсі? критерії подачі для провінційного програми Манітоби - це відпрацювати 6 місяців у провінції. Двох років більше, ніж досить для цього. Однак, повірте, завжди будуть люди, які не зможуть податись на імміграцію, навіть якщо продовжити ворк перміт на 10 років.
-
IRCC рекомендує подаватись за 30 днів до завершення дії. Однак, це рекомендація. Треба переглянути джерела, однак, здається, що найскоріше можна подаватись не раніше, ніж через за півроку до завершення. Пошукайте на сайті IRCC.
22 Jan 2023, 05:40
82576/233873
9 minutes ago