Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Вибачайте якщо вже була відповідь на моє питання, але цікавить таке: якщо дочка студент в Манітобі і чудово володіє англійською вона зможе подаватись на PR і бути головним аплікантом для батьків і сестри? Бо перечитала багато коментарів, але не змогла знайти конкретної відповіді. Дякую!
-
Відповіла у приватні
-
Хто летить із України найближчим часом і зможе взяти невеликий пакунок ( до 500 г) з ліками та браслетом "Азовсталь", напишіть в приват. Нічого забороненого 😁, зможете перевірити пакунок. З мене зустріч в аеропорту та допомога із адаптацією. Якщо хтось є із Івано Франківська, то взагалі супер.
-
Радий допомогти:)
-
Зрозумів, дякую.
-
Дякую
-
Нагадую: тут ми обговорюємо виключно імміграцію, візи, CUAET, квитки-літаки. У чаті про життя у Манітобі - все решту: садки, школи, роботу, житло, побут і т.п. t.me/ManitobaLife Чати спеціально модеруються по темах, щоб краще новим учасникам орієнтуватися та шукати відповіді на питання
-
Так я ж і не проти. Для себе я зважив всі за і проти. Захочу гори чи море - поїду у відпустку. Не обов'язково щоб все це було під боком. Тим паче від цього с часом втрачаеться те захоплення якщо постійно на це дивитися. Комусь важливі зарплати. Так якщо провести паралель з рівнем ЗП і вартості проживання то на те і виходить.
-
Це розумію. Чи може чоловік і жінка мінятись як головні апліканти, залежно від того в кого буде краща робота?
-
Це правильно, на мою думку. Якщо Вам допомогли, то будьте добрими відплатити. Це не означає, що до кінця життя потрібно жити в Манітобі, але ХОЧАБ до отримання громадянства
-
Так і є. Але просто сестра пише, що у разі чогось, то не можна буде переїхати.