Імміграція до Манітоби
-
А сплачувати у кінці?
-
Вітаю. Я десь бачила, але зараз не можу знайти, може хтось може дати посилання - мені потрібен зразок дозволу другого з батьків на отримання дитиною PR. Може в когось є?
-
Номінацію отримав. Подався на федеральний.
-
Так, в самому кінці. Перед відправленням вже заповненої заявки.
-
Ні. В мене були апостилі на дипломах, не сканував їх.
-
Можна відкрити файл наприклад foxreader. Відправити на друк наприклад 1,2 сторінки, на якийсь уявний принтер(якого у вас немає, виберіть з переліку). Як принтер не знайдеться, то запропонує вам його зберегти. Збережіть, і подивіться, скільки важить. Є в інтернеті інструкція, якщо незрозуміло написала)) я собі так робила
-
Доброго вечора. Побачила в чаті обговорення конвертації балів IELTS в CLB, перевірила свою аплікацію і знайшла помилку. Я внесла бали за кожну навичку так, як написано в сертифікаті, не конвертуючи їх (наче це правильно), а от там, де English self-assessment score замість конвертованих балів загального CLB написала 5 (треба 14, бо загальний CLB у мене 5). Передивилась зараз закріплене відео та побачила, що це важливо. Правильно я розумію, що потрібно написати їм листа з поясненням, вибаченням та проханням виправити це? Чи вони самі це зроблять відповідно до прикріпленого сертифікату?
-
Доброго вечора. Таке питання. Для подачі на pr потрібно підтвердити освіту через Wes.Написала на апостіль,щоб почати формувати пакет документів для Wes онлайн.А мені відповіли,що додаток не відповідає зразку на момент видачі, тобто на одній мові.Але пишуть, що можете подаватися так ,або взяти в універі дублікат. Хтось з таким стикався?