Імміграція до Манітоби
-
зрозуміла,тоді вам потрібно написати їм з поясненням,можливо,пан WES вам детальніше розповість про це)
-
Там де про айлс питали, я все правильно ввела
-
Там було одне конкретне питання , CLB, де потрібно було від руки ввести
-
Аа,ви здали IELTS,але бали писали по CLB?
-
Я відправила результати IELTS і WELARC (я вже розумію що не потрібно було), але помилка саме в тому питанні, де вони запитали CLB, я туди вставила результат welarc (7), а по ielts виходить 6
-
Andrii Hroza, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
immigratemanitoba.com/2022/11/eoi-draws-using-noc-2021/
-
А тут типу на вибір, якщо хочеш + бали то здавай додатково
-
Дякую!
-
Можна посилання будь ласка.
-
Якщо Teer 0,1,2,3. Тоді можна без здачі мови
-
Ніяк не дораховують бали за мову, якщо ви не здаєте екзамен. Якщо вам не вистачає балів, то потрібно здавати мову.
-
Тобто якщо TEER то не потрібна мова на любих етапах? А як тоді дораховується бали за мову? Дякую
-
Звичайно що ні. Все що я можу сказати, то людина подавалась по SWM. Якшо людина захоче, то сама все напише.
-
Так. Якщо балів достатньо, то можна не здавати. Але треба, щоб роботодавець написав, що у вас job ready English. Та підтвердив це, коли йому будуть дзвонити
-
Можна дізнатися більше інфо про цей кейс ?
-
Вітаю, шановна громада!, підкажіть будь ласка, - жінці треба їхати на Батьківщину, буде поновлювати паспорт. В новому паспорті візи канадійської вже нема . Як їй в'їхати знову до Канади? ( в базі IRCC в неї гостьова віза по CUAET, також є відкритий дозвіл на роботу). Дякую.
-
Дивитися результати і там є дві вибірки. В одній нижчий бал для специфічних професій. Де можна знайти список? Чи можливо потрапити в ту чергу?
-
На візу також найкраще податися із Канади. Швидко виготовлення відбувається, до 4 тижнів.
-
MPNP самостійно визначає приорітетні професії для вибірки. Ви не можете просто туди "потрапити". Ніхто не знає, які професії будуть приорітетні у наступній вибірці
22 Jan 2023, 05:40
82706/230861
4 minutes ago