Імміграція до Манітоби
-
Звичайно що ні. Все що я можу сказати, то людина подавалась по SWM. Якшо людина захоче, то сама все напише.
-
Так. Якщо балів достатньо, то можна не здавати. Але треба, щоб роботодавець написав, що у вас job ready English. Та підтвердив це, коли йому будуть дзвонити
-
Можна дізнатися більше інфо про цей кейс ?
-
Вітаю, шановна громада!, підкажіть будь ласка, - жінці треба їхати на Батьківщину, буде поновлювати паспорт. В новому паспорті візи канадійської вже нема . Як їй в'їхати знову до Канади? ( в базі IRCC в неї гостьова віза по CUAET, також є відкритий дозвіл на роботу). Дякую.
-
Дивитися результати і там є дві вибірки. В одній нижчий бал для специфічних професій. Де можна знайти список? Чи можливо потрапити в ту чергу?
-
На візу також найкраще податися із Канади. Швидко виготовлення відбувається, до 4 тижнів.
-
MPNP самостійно визначає приорітетні професії для вибірки. Ви не можете просто туди "потрапити". Ніхто не знає, які професії будуть приорітетні у наступній вибірці
-
Дозвіл на роботу дійсний до дати дії паспорту. Все поновлення/продовження статусів потрібно зробити із середини Канади, бо потім буде дуже важко поновитися не з Канади.
-
Тут десятки людей продовжували перміти та паспорти, вам тут підкажуть як і що робити. Але ви дайте повний кейс: доки дійсна віза, старий паспорт, робочий перміт.
-
Старого нема, вкрали
-
Віза і перміти дійсні поки дійний паспорт і швидше за все мають дати дії до кінця старого паспорту
-
Перміт підвязаний до паспорту, якщо паспорт вкрали і віне не ддійний, то і перміт є недійсним швидше за все. Ваша дружина буде виробляти тимчасовий документ в українському консульстві ?
-
Повідомили, є incident No.
-
Ви повідомили до поліції та консульство? Паспорт скасований?
-
Питання у тому, як їй після отримання нового чистого паспорта повернутися до Канади, ?
-
Там пише, що дійне до такої то дати або до отримання нового перміту whatever comes first
-
В консульстві їй пообіцяли оформити проїзний документ
-
У будь якому випадку вона має мати документ для подорожі з Канади
-
Привіт Підкажіть, подала на зняття обмежень (після того як пройшла медогляд). Зробила все згідно з інструкціями (відео). В системі на canada.ca oдразу отримала підтвердження про те що документи подані і що цей інформаційний лист маю долучати до свого старого перміту і що це дійсне до 23.08.2023 І я почекала до 23.08 а від canada.ca ні отвіту ні привіту. Підкажіть що я маю в такій ситуації робити ?
-
Моя дружина громадянка Білорусі.
22 Jan 2023, 05:40
82719/229593
27 minutes ago