Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Перекладіть українською, будь ласка, згідно з правилами групи
-
Напишу в особисті
-
Типу ваша професія - водій, девелопер, зварювальник і т.п.
-
В якому особистому кабінеті? Можеш поділитися лінком, або скріншотом? Дякую.
-
Можливо якщо замовляти через консульство. Я зробив в особистому кабінеті.
-
Я дивився на сайті у них то довідка і переклад в районі 300$ Як це можна зробити безкоштовно?)
-
А джоп тайтл тоді що?
-
Self-employed або Sole Proprietorship
-
Нема печаток , нема нічого. Паспорт закордонний , в якому була ця історія подорожі забрали при видачі нового багато років тому .
-
А що писати коли ти все життя в україні був приватним підприємцем? І якщо ти не головний аплікант Що писати в «емплоєр нейм?
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/1202-2022-%D0%BF#Text
-
Дуже дякую, ви часом не маєте ссилки щоб я зробила скріншот або поділилась нею, коли буду на федеральному, як пояснення?
-
Але там зараз діє постанова, що паспорти, які були прострочені під час дії воєнного стану, мають чинність до закінчення терміну дії воєнного стану.
-
По суті, так.
-
З власного досвіду. На провінцію були не потрібні укр паспорта, коли подавалися на government там укр паспорти були у додатках до основних обовязкових документів, тобто теоретично їх можна було не прикріпляти і відправляти що було.
-
Оцінка (евалюація) диплому НЕ потрібна для програми Манітоби. Якщо ваш коледж чи університет є у списку закладів, які визнаються Канадою, то жодної оцінки для non-Express Entry програм не потрібно.
-
Безкоштовно. По часу не знаю, тільки 3 дні назад зробив запит
-
Довго і скільки по $?
-
То правда… думаю довідку про несудимість з Турції робити через українську юридичну агенцію
22 Jan 2023, 05:40
82950/229050
8 minutes ago