Імміграція до Манітоби
-
"Податки в казну Манітоби" - це не є головним. Ціль програми Манітоби - задоволення потреб ринку праці провінції, тобто заповнення локальних вакансій. Саме тому фултайм робота на місцевого роботодавця є обов'язковим фактором для програми MPNP SWM.
-
Дякую!
-
Ні:) я хотіла запитати можливо хтось має подібну ситуацію. Звичайно подача буде відбуватися враховуючи основне місце роботи, де я працюю на фулл тайм. Знаю що реєстрації селф емплоед ніяким чином не додає плюсів кейсу. Хотіла б знати чи не додає мінусів:) Ось і вся суть питання.
-
Ще питання, хтось знає який документ потрібно прикріпити в освіті, якщо навчання в університеті ще в процесі? Це для не головного апліканта
-
Душа не витримала оцієї розбіжності інформації з приводу працевлаштування. Чи треба інформувати про зміну для НЕосновного апліканта, чи не треба....Позвонила в мпнп, і запитала напряму. Сказали, що треба.
-
Дякую
-
Незакінчену освіту не треба вказувати. Тільки те, на що у вас є дипломи/атестати/сертифікати. Їх і завантажувати. На незакінчену ви нічого не можете додати. Тільки щось попередне. Школа/бакалавр.
-
Головне виковувати основні потреби програми та не працювати на іншу провінцію
-
А на федеральному етапі не потрібні будуть бали?
-
Підкажіть будь ласка який аналогічний документа про освіту в Україні який відповідає пункту Trade certificate , що саме мається на увазі ?
-
Wes не потрібно для імміграції до Манітоби
-
Якщо ми не про Express entry, але ж ми тут про інші програми розмовляємо
-
Wes не додає балів, достатньо просто переклад диплому
-
Ну як ні, чим більше балів тим скоріш попадеш в пул, чому б не зробити wes щоб прискорити процес
-
А якщо в мене є друга робота парт тайм, то мені її також вказувати і потрібен employment verification letter для цієї роботи теж?
-
Там є окрема програма для бізнесу, і тут колись щось писали, що важливо, щоб вони не подумали, що ви повинні за тією програмою йти. Але не знаю, наскільки це серйозно
-
Та ні, я не знав, що приймають освіту без wes, тоді добре
-
А якщо WES є, скан оригіналів є. Але самих оригіналів немає, чи є це проблемою для подачі на MPNP?
-
Він (@gho5tw0lf) просто рекламує певний сайт: 📌«А Ви готували пакет документів для wes не через apostil.in.ua? Вони й переклад роблять одразу» І певними своїми повідомленнями вводе людей в оману: 📌«Всі абсолютно програми потребують евалювання дипломів без виключень»
-
А, якщо так приймуть, тоді добре
22 Jan 2023, 05:40
83101/229593
19 minutes ago