Імміграція до Манітоби
-
А на федеральному етапі не потрібні будуть бали?
-
Підкажіть будь ласка який аналогічний документа про освіту в Україні який відповідає пункту Trade certificate , що саме мається на увазі ?
-
Wes не потрібно для імміграції до Манітоби
-
Якщо ми не про Express entry, але ж ми тут про інші програми розмовляємо
-
Wes не додає балів, достатньо просто переклад диплому
-
Ну як ні, чим більше балів тим скоріш попадеш в пул, чому б не зробити wes щоб прискорити процес
-
А якщо в мене є друга робота парт тайм, то мені її також вказувати і потрібен employment verification letter для цієї роботи теж?
-
Там є окрема програма для бізнесу, і тут колись щось писали, що важливо, щоб вони не подумали, що ви повинні за тією програмою йти. Але не знаю, наскільки це серйозно
-
Та ні, я не знав, що приймають освіту без wes, тоді добре
-
А якщо WES є, скан оригіналів є. Але самих оригіналів немає, чи є це проблемою для подачі на MPNP?
-
Він (@gho5tw0lf) просто рекламує певний сайт: 📌«А Ви готували пакет документів для wes не через apostil.in.ua? Вони й переклад роблять одразу» І певними своїми повідомленнями вводе людей в оману: 📌«Всі абсолютно програми потребують евалювання дипломів без виключень»
-
А, якщо так приймуть, тоді добре
-
Доброго дня, чи хтось має контакти україномовного нотаріуса , або російськомовного
-
Wes ніяк не впливає на бали. Тут в чаті було повідомлення, його можна знайти за пошуком, що WES не є кінцевою інстанцією для офіцерів MPNP, вони можуть прийняти його, а можуть і на свій розсуд оцінити освіту. Це була відповідь беспосередньо від офіцера, з яким спілкувалися учасники чату
-
SWO — програма для тих, хто не в Канаді, але спецвибірка за умовами SWO — приймає і тих, хто зараз в Канаді, головне іншим умовам відповідати
-
Це не так працює, якщо йдеш без EE то після отримання номінації федеральний етап - це лише перевірка доків
-
Ви будете електронно подавати, вам тільки скани й потрібні
-
Підкажіть будь ласка
-
t.me/uccmb/103976
-
найчастіше так, але кожен диплом оцінюється індивідуально
22 Jan 2023, 05:40
83109/230800
2 minutes ago