Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть які кроки мають бути. Трохи більше чим через рік термін паспортів дітей закінчиться. І це вже з продовженням (тобто на початок війни вони вже були прострочені і я в Мюнхені продовжував) Я зрозумів що через посольство в Канаді я можу запустити процес отримання нових паспортів. А як потім з канадськими позначками в паспорті + вклеєними візами? Їх можна якось перенести ? І потрібно чекати коли геть вийдуть і з цього терміну(подовженого) чи можу навіть зараз запускати процес ?
-
Хвилинка для відпочинку. www.tourismwinnipeg.com/things-to-do/only-in-the-peg/read,post/1409/the-manitoba-hydro-santa-parade-is-back-this-month-for-the-111th-time?fbclid=IwAR0Wc_dnPoayFqNJupO1L5c4lNKPDzPd-WPbGVUzEE_WUovsXIV70CEBofo
-
Вибачте, що трохи не вірно підказав. Хоча, все рівно вам треба підтягнути читання на пів бала.
-
Дякую вам.
-
-
Так, мінімум 4 по усім модулям треба.
-
Підтверджений стаж в Україні та Ongoing employment in Manitoba повинні бути однією і тією ж роботою / професією чи можуть бути різними?
-
Тобто можна ок-5 без трудової додавати?
-
Я ж написав, що є випадки, коли офіцер може напряму звертатися до роботодавця. На місці офіцера ви б що робили? Сліпо вірили, що людина працювала, якщо там ніхто не підтверджує? Як варіант, то ви можете до референсу додати ОК-5 з Пенсійного фонду. Там буде вказано ваш стаж та роботодавця.
-
Ок, а що робити, якщо на цей референс державний орган не дає відповіді?
-
Референс потрібен, навіть якщо це була державна установа?