Імміграція до Манітоби
-
Окей, я наприклад хочу машину купити, то я не можу купити машину бо ці гроші не можна трогати?
-
Дякую
-
Всі кейси розглядають іміграціні офіцери і тут вже вони будуть давати оцінку вашим фінансовим спроможностям.
-
А якщо люди декларують , до у них 500 долларів , але є виписки з роботи що зп приходить ?
-
Ті гроші, що для імміграційного процесу як недоторканий запас:) бо за них можуть спитати і на провінційному етапі і на федеральному.
-
Шановні учасники, хто має досвід в питанні довідки про несудимість з Польщі, підскажіть як ви вирішили це питання! Дякую 🙏
-
Всім привіт! Хочу поділитися нашим повним timeline щодо отримання ПР 2023/03/19 - EOI 2023/03/23 - LAA 2023/04/06 - MPNP Application 2023/05/05 - Letter Of Approval 2023/05/26 - PR Application 2023/06/30 - AOR 2023/07/11 - Pre-arrival Services Letter 2023/08/02 - IRCC PR Confirmation 2023/08/02- Submitted personal information 2023/08/25 - IRCC PR Confirmation Portal 2023/08/25 - confirmed address, submitted photos 2023/08/28 - eCoPR 🥳 Дякую за інформацію та підтримку у цій групі 🤗
-
Чи можливо відкликати заявку по SWM і податись на SWO?
-
Всім привіт, хто недавно получив ПР, киньте таймоапси
-
А якщо я наприклад задекларував 14 тис на сімейну із 3 чоловік і с цих грошей заплачу на федеральному рівні коли буду подаватись ,чи ці гроші взагалі не можна черпати ?
-
Розкажу як ми з чоловіком отримали довідки з Польщі, думаю багатьом буде цікавий наш досвід так як багато питань було тут про це. Відправили заповнені заяви на отримання інформації про особу. Відправляли поштою Canada Post. Купили два конверти не великі. Туди кожен з нас поклав заяву плюс копію паспорту, щоб вони мали якісь документ про особу. Копію оплати там десь біля 30 злотих. (Важливо щоб в оплаті ви написали ім’я ваше, що за справка вам потрібна і дата, дата має співпадати з датою яку ви пищите на заяві) Одна оплата на кожну людину. Також поклали туда написані вручну картки по польски і попросили вислати назад на нашу адресу, продублювали її. Потім ці два конверти поклали в один великий. Щоб точно дві наші заяви доствавили разом а не загубились там десь. Відправляли звичайною пересилкою так як нам сказали що пришвидшеної немає на міжнародні відправлення. Попросили іх відправити з трекінгом щоб ми хоча б туди могли дивитись де воно є. І вот чекали місяць щоб вони іх отримали, побачили по трекінгу що вона в них вже. Потім я прочитала інфу що вони мають виставити таку справку за тиждень. Я ще писала їм на мейл, у Варшавське відділення, куда ми і відправляли запит. Вони мені відповіли що вже вислали, тобто виставили цю справку менше ніж за тиждень. Ну і лишилось чекати. Коли ви оплачуєте ті 30 злотих то це є оплата за справку і за висилку в будь-яку з країн. Чекали рівно два тижні, вони напевно мали якусь опцію пришвидшеної висилки. Мені прийшлось їхати на пошту щоб підписатись за отримання, чоловіку просто в скриньку закинули, але все в один десь прийшло. Що то за справки? Просто наша заява яку ми висилали і десь 4 печатки що ми не фігуруємо ніде. Висилали в Варшаву на адрес Czerniakowska 100. www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Там можете побачити всі опції як можна отримати цю справку. Чого ми не зробили електронного через profil zaufany? Бо я загубила сімку і не могла отримати доступ до профілю. І плюс на сайті Канади де пише детально про справки про несудимість пише що саме з Польщі електронічні не приймають. Має бути печатка. Тому так
-
Як гарно у вас вийшло)
-
Ярмарок вакансій на заводі автобусів New Flyer 30 серпня. Приносьте свої резюме, якщо у вас є досвід роботи на виробництві. Job Fair with New Flyer Industries on August 30, 2023. Bring your resume.
-
Дякую. Сподіваюся. Маю сейвінг, там не чипаю. Стараюся підкидати по 200 баксів в місяць, бо більше поки не можу
-
Ви за яким напрямом? SWM? Тоді окей все. Гроші критичні за SWO.
-
Маєте на увазі аплікацію на номінацію?
-
Теж саме питання. Я заявляла більше, ніж маю наразі. Платилатзбір за полачу на себе та дітей, потім купила ліжко дітям. Але маю постійній дохід. Гроші рухаються. Зараз знаходжуся на федеральному етапі. 🙈
-
Доброго вечора! Хтось сплачував довідку з Польщі через BMO? Сайт за замовчуванням просить ім’я та прізвище отримувача, чи можливо через них переказати на рахунок організації чи то є тільки для фізичних осіб?
-
Це дівчина в чаті цьому поділилась
-
Файно файно, я вже чув ваші новини)
22 Jan 2023, 05:40
83185/233483
about 2 hours ago