Імміграція до Манітоби
-
Можливо контакти якісь
-
Дякую
-
привіт скільки тепер чекається на новий перміт після проходження мед огляду я подавала заявку ще у квітні, тобто пройшло 4м і ще новий перміт не прийшов. роботодавець запитує а я не знаю що відповісти
-
Тобто ви думаєте є можливість якось з ними звʼязався та поговорити сказати що мені горить
-
Дякую, тоді я буду спокійно чекати
-
Ні робота не вимагає зняття обмежень
-
Можливо ви знаєте як довести роботодавцю (які докази йому представити) що я маю право працювати в очікуванні на новий перміт
-
Ми подавалися на новий SP для мого молодшого сина,та WP на зняття обмежень для мене,і просто на новий старшому синові -всі 10-12 травня,новий SP прийшов у липні,а ми з сином досі чекаємо,але нам з ним відразу після подачі до особистого кабінету,в повідомленнях по наших аплікаціях надійшов лист,що наш старий WP дійсний,допоки ми не отримаємо новий,не переймайтеся)зараз студенти в пріоритеті і сезон відпусток у офіцерів☺️
-
Який це лист? Можливо це той в якому написано що перміт дійсний до якоїсь дати або до отримання нового а далі дивне пояснення якого я не розумію: що наступить перше