Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня , таке питання . Чоловік буде подаватись по SWM, мови вистачає щоб розумітись на роботі , але тест здавати поки не будемо . У нас зараз у місті хочуть проводити безкоштовні заняття з англійської, але треба здати тест на знання мови . Ось питання цей тест (якщо здасть його погано)ніяк потім не вплине на розгляд офіцерів ? Чи бачать вони ці результати ? Бо заносили всю інформацію по чоловіку у компʼютер (коли приїхали , імʼя та інше )
-
Добрий день)! Маю таке питання, я знаходжусь у Вініпезі з малою дитиною, чоловік в Україні, він не зможе сюди приїхати по візі CUAET, бо захищає державу. Я через деякий час планую подаватися на PR всією сім‘єю. У разі отримання PR , скільки чоловік має часу, аби заїхати на територію Канади, дякую)!
-
Як на мене, то це не той кейс, що тягне на гуманітарну програму. Ви цілком можете пройти і по звичайній провінційній програмі - у вас є руки, ноги, професія, гарний вік і попереду ще все життя, щоб іммігрувати, наприклад, по SWM or Special immigration measures for Ukrainians.
-
Друзі, хто складав ЕОІ як SWM, скільки ви клеймили грошей? Я думав навіть пункту такого вже не буде 🙃?