Імміграція до Манітоби
-
Тоб то наразі мінімальний 613? Підкажіть, будь ласка, Factor 3: Work Experience Під цю категорію підходить досвід в Україні?
-
Дякую. Де можна ознайомитись з переліком таких готелів?
-
Зрозумів. Aплікацію на Manitoba Health можна подавати в перші дні, навіть якщо ще немає орендованого житла та адреси проживання?
-
Доброго дня! А який зараз мінімально прохідний бал?
-
Так, прочитав, дякую. Просто згідно таблиці в скинутому вами посиланні вік 50+ це 0 балів). Можна ще вас запитати стосовно медичного страхування? З прочитаного в різних чатах зрозумів, що один з перших обовʼязків новоприбулого - це подати аплікацію на медичне страхування. Але на урядових свйтах вказано, що одна з умов її отримання - це перебування в Канаді останні чи не менше 6 місяців. Як з цим бути і коли можна реально розраховувати на покриття медичною страхівкою?
-
Якщо ви можете підтвердити освіту та фултайм роботу в Україні, здати мову на мін CLB 4 і мати працювати на роботодавця 6 місяців і більше і дальше продовжувати працювати по безстроковому контракті (500 балів), то ви пройдете. Рахуємо: Вік 50 років -0 Стаж в Україні 4+ роки - 75 Закінчена вища Освіта 3 роки і більше - 110 Мова CLB 4- 48 Ongoing employment in Manitoba -500 Разом 733 Остання вибірка по цій програмі була 613
-
Так, родичів немає ні в мене, ні в дружини). Мені 50, дружині 38. Якщо я вас зрозумів вірно, то вікового цензу немає?
-
Також 6+ місяців. Але рахуйте по балах, чи ви проходите. Можливо, потрібно буде краще англійську здати, щоб було більше балів. Я так розумію, що ви тут родичів не маєте, тобто ви будете йти через Skilled workers in Manitoba. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/
-
Подаватись на номінацію через шість місяців роботи можна, якщо твій вік в діапазоні від 21 до 49 років. Якщо мені більше 50, то скільки місяців потрібно відпрацювати, щоб могти подаватись на номінацію?
-
Народ, порада. Якщо вказуєте у референсі/довідці про роботу контакт, то впевніться, що людина може відповідати на email англійською мовою. Звернувся аплікант, який вже на етапі на номінацію, розгляд документів. От офіцер написав лист-запит на підприємство по вказаних реквізитах, а звідти ніхто не може дати відповідь. Офіцер захотів підтвердити, що employment verification letter дійсне. Людина працювала останні 3 роки в Польщі. От тепер аплікант реально у розпачі, бо дедлайн спливає, а підприємство відмовляється навіть знайти той емайл від офіцера. Людина працювала у великій роздрібній мережі у Польщі, типу Metro.
-
Ось такий
-
В мене ще буде із собою пластикова картка з фото та ім'ям латиницею на тимчасовий прихисток у Фінляндії
-
Я ось про це і кажу, що можуть не пустити Але це діло випадку