Імміграція до Манітоби
-
Друзі, вчіть англійську мову. Вчора мені розказали випадок про апліканта, який заплатив $3К за ЕОІ вдаваному консультанту з України (який вже має віртуальний офіс у Канаді, і цим переконує людей у свої легітимністі), який його завірив, що це номінація і мови взагалі не потрібно, бо TEER 3. Людині просто заповнили ЕОІ з даммі даними, людина щаслива пройшла вибірку і віддала купу грошей. Шахраїв дуже багато зараз. Якщо ви вже користуєтеся послугами імміграційних консультантів, то не соромтесь перевірити їхню ліцензію у відповідному реєстрі. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigration-citizenship-representative/choose/authorized.html
-
Вітаю!Хочу вас доповнити,бо ви не досить коректно написали інформацію. Study permit не потрібно при кількох умовах,і ця програма не для українців,а для всіх іноземних громадян. Умови: -наявність діючого ворк перміт,отриманого до 7 червня 2023 року (або лист-підтвердження,якщо ви подовжуєте WP і хочете почати вчитися) - навчатися можна до кінця дії ворк преміту -ця програма закінчується 27 червня 2026 року Тому,якщо в аеропорту видавали тільки стаді перміт,без WP,і його треба подовжити,то його треба подовжувати (або visitor).Це різні ситуації)
-
Добрий ранок. Такое питання. Працюю на роботі , де в employment verification letter не вказані години роботи, лише гнучкий графік. По факту отримую зарплату за 49.47 годин за 2 тижні, але я працюю вдома, і інколи працюю фул тайм, бо робочий день с 8.30 до 5 кожного дня, але я завжди знаходжусь вдома, така специфіка роботи. Питання наступне , як я можу податись на pr? Чи може є інша вітка подачі…
-
Для українців відмінили вимогу мати study permit для навчання. Його відсутність і навчання не є порушенням законодавства .