Імміграція до Манітоби
-
То це в є номер?)
-
Може, ото є код?
-
Та ж сама процедура в Казахстані, що і в Канаді kazakhstan.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pass/extension
-
Дивіться, немає номеру????👀тільки номер оплати
-
Я зараз це роблю, тому що не розумію іншого шляху)))Але,справді,дякую!
-
Ми з ними зв’язуємося, саме тому, що вони отримали лист
-
Так
-
Українська так, але мало які країни знають про це. У міжнародному праві не має такого прийому - ставити печатку. Але західні країни, у тому числі Канада, знають про цю ситуацію и можна не перейматися. Проблеми можуть бути десь далеко, чи то в Азії чи то в Африці. Наприклад в Казахстан малоймовірно що вийде заїхати
-
Так, але у їхніх документах просять номер моєї аплікації.Я ще не завершила аплікацію, але їм надіслано лист з додатковою аплікацією, де треба вказати номер заявки, яку вони підтримають
-
Чому не дійсний? Українська сторона його в базі продовжують і він «світиться зелененьким». Мені так показували в базі, коли новий робила і старий продовжений просила залишити дійсним. Тобто це не просто печатка. Чи Ви маєте на увазі те, як його інші країни сприймають?
-
Заявка зветься mpnp settlement plan 2
-
Для моїх друзів, які погодилися заручитися за нас, прийшла ще одна додаткова аплікація, в якій необхідно вказати номер моєї заявки
-
Дякую! Зрозуміла