Імміграція до Манітоби
-
Я ось про це і кажу, що можуть не пустити Але це діло випадку
-
Тільки коли з Нідерландів в Ірландію летів ,довго придивлялися,телефонували кудись,а далі все норм ніяких питань
-
Це і є внутрішній паспорт
-
А з пластиковим іd?
-
Ок, дякую
-
Я ж і кажу, що ви наврядше зможете полетіти з внутрішнім, вас не пустять, я так думаю
-
Можливо ви знаєте тонкощі перельоту з внутрішнім паспортом? Зараз його нереально зробити, вільних вікон у Фінляндії зовсім немає.
-
Якщо не помиляюсь, без заграну ви полетіти не зможете
-
Я оформлювала на укр паспорт, получила сінгл тревл документ, поки робился куает, зробила загран, летіла с заграном і сингл тревл документ
-
Всім привіт! Є тут ті, хто оформлював куает та летів до Канади за внутрішнім паспортом?
-
2. Референс з роботи повинен бути на оф бланку. Подача онлайн, тому все будете перекладати та сканувати. Оригінальні паперові копії нікому не потрібні. Детальна інформація щодо референсу на canada.ca
-
Я це читала, зараз на стадії того що зробила оцінку course to course, але далі заплуталась, тому і шукаю безпосередньо людей. Інструкція в мене є.
-
Щиро дякую!
-
Ще раз запитаю, чи є у цій групі хтось з тих хо у Манітобі давно і проходив процес сертифікацї своєї вчительскої освіти? Я була б дуже вдячна за консультацію.
-
Дякую)