Імміграція до Манітоби
-
Можливо ви знаєте тонкощі перельоту з внутрішнім паспортом? Зараз його нереально зробити, вільних вікон у Фінляндії зовсім немає.
-
Якщо не помиляюсь, без заграну ви полетіти не зможете
-
Я оформлювала на укр паспорт, получила сінгл тревл документ, поки робился куает, зробила загран, летіла с заграном і сингл тревл документ
-
Всім привіт! Є тут ті, хто оформлював куает та летів до Канади за внутрішнім паспортом?
-
2. Референс з роботи повинен бути на оф бланку. Подача онлайн, тому все будете перекладати та сканувати. Оригінальні паперові копії нікому не потрібні. Детальна інформація щодо референсу на canada.ca
-
Я це читала, зараз на стадії того що зробила оцінку course to course, але далі заплуталась, тому і шукаю безпосередньо людей. Інструкція в мене є.
-
Щиро дякую!
-
Ще раз запитаю, чи є у цій групі хтось з тих хо у Манітобі давно і проходив процес сертифікацї своєї вчительскої освіти? Я була б дуже вдячна за консультацію.
-
Дякую)
-
Дуже дякую за відповідь! Їм повинно бути до 22 на час подавання чи на час схвалення (чи відмови) PR?
-
До 22 років, якщо незаміжні, і ще залежать від вас то можна. Але ж процес іміграції може зайняти трохи часу, відповідно ваші дочки не підпадатимуть під категорія dependent children після 22. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/dependent-children.html
-
Доброго дня. В мене питання щодо PR. В мене дві доньки, їм по 21р., навчаються в університеті Манітоби, живуть тут вже понад 3 роки. Чи можу я додати їх як членів родини при подаванні на PR? Чи вони вже подаються в майбутньому самостійно, після отримання диплому?
-
1. Потрібно всі місця роботи з 18 років, але наче не більше ніж за останні 10 років на федеральному етапі. Якщо на провінційному етапі інші вимоги, рекомендую все ж враховувати що від вас далі вимагатимуть. 2. Не зрозуміле питання. 3. Так. Головне що на виписці Ваше ім'я. Або ім'я когось з родини, наприклад чоловік/дружина з поясненням, що ви маєте до цих грошей доступ і це має бути підтверджено документально