Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня!Терміново шукаю будинок для родини 🙏
-
Підкажіть нотаріуса у Вінніпезі,бажано україномовного🙏
-
Сьогодні отримала номінацію. Подавалась по SWO 7го червня Подія радісна, але є купа питань))) В листі вказан роботодавець, хоча контракт закінчується через місяць і я в пошуку роботи зараз. Стрім вказан Skilled worker in Manitoba, а ще стоїть Yes в полі Restrictions on employment…. Тобто взагалі не зрозуміло за яким стрімом я цю номінацію отримала) За розʼясненням вже звернулась до MPNP, але можливо в когось була подібна ситуація?
-
Дякую 🙏🙏🙏🙏
-
Друзі, якщо чоловіка підвищили на роботі. Був зварювальником, став інспектором зі зварювання. Потрібно повідомляти про це поки що чекаєш на номінацію?
-
Дякую
-
Де його знайти цього нотаріуса? Мабуть в іміграційному центрі підкажуть
-
Ми розлучені і я разом з батьком тут у Вінніпезі.Він подався з дітьми,я маю дати дозвіл
-
Це Маэ Бути український нотаріус?Можна заповнити форму на українській мові,а потім зробити переклад і завірити.
-
Маєте на увазі дозвіл від батька дітей? Він має заповнити спеціальну форму у нотаріуса. Однак, українські нотаріуси не хочуть заповнювати форму англійською. Catch 22 Один з виходів - зробити форму українською, підписати у нотаріуса і перекласти на англійську потім