Імміграція до Манітоби
-
І якщо гроші будуть в Україні, то це очевидно затримує процес через перевірку інформації через консульство?
-
Гроші для SWO мають бути на рахунку до отримання ПР, правильно. Якщо використати їх після отримання номінації перед федеральним етапом є ризик перевірки, відповідно відмови. Правильно?
-
Ок, дякую, тоді все простіше
-
Тобто, компанія допомагала працівнику з отримання ПР і для них це було складним процесом - купа документів тощо. Працівник не з Україні
-
Не зі мною складність, з іншим працівником в компанії
-
Нема грошей ) Тому обдумую усі варіанти
-
Дякую Я працюю в невеликій компанії, тут нема стандартів. Просто остання історія з імміграцію тут була складною, є можливість відмови мені. Я підозрюю, що то була історія з TFW, але перед тим як дізнаватися хочу розуміти що саме мені потрібно. Також мав співбесіду ще у лютому. Роботодавець попередив, що "з ПР він не допоможе, тому що може запропонувати лише 10-місячний контракт". Може і він мав на увазі TFW, не знаю.
-
Так, схоже у вас не пройшла оплата. Пробуйте оплатити з кредитки і в браузері Microsoft Edge.
-
Шановний @western9 Підкажіть,будь ласка, для підтвердження long-term, full-time job достатньо простого листа від роботодавця по типу цього drive.google.com/file/d/15Q1od6njWnFPlKHqtEjVc1YzSKfw0Nx0/view
-
Привіт. Можливо хтось знає, в 17 років треба здавати відпечатки пальців на візітор візу в Канаду?
-
Розясніть , якщо дія паспорту продовжена печаткою консула, то він дійсний ?