Імміграція до Манітоби
-
Друзі Підскажіть хто знає хто в Canadian immigration application history є Type of immigration і там є Visitor Visa і Temprorary Work Permit . По куает ми посуті одночасно получали і візотор візу і ворк перміт , то нам вибрати рандомно одне із варьянтів чи зробити як два окремих записи на історію Visitor Visa а потім Temprorary Work Permit .
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка де можна перевірити компанію, чи зареєстрована вона в Манітобі? Дякую
-
Якщо у вас 2 документа: атестат і диплом молодшого спеціаліста, то тоді можна їх просити відредагувати атестат - certificate of complete general education або school diploma, а диплом молодшого спеціліста- associate’s diploma. Але то не є обовʼязковим, бо офіцерам і так буде зрозуміло.
-
Дякую за відповідь, залишу як є. Також вони нижче додали Certificate of complete general secondary education. Все вірно
-
Associate’s Diploma - це 2 роки після школи, тому має сенс в вашому випадку, якщо ви технікум закінчили.
-
Дуже дякую за відповідь 🙏
-
Тобто я зможу зарахувати цей досвід за повний рік, щоб мені було додано бали за стаж?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка - мені потрібен один рік досвіду роботи. Я вже відпрацювали більше 9 місяців в компанії, але зараз мене переводять на іншу посаду в цій же компанії. Чи буде це ок, коли через 2,5 місяці в мене буде рік стажу?
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.