Імміграція до Манітоби
-
Без поняття. Тут ще є таке 65202 – Meat cutters and fishmongers – retail and wholesale Meat cutters and fishmongers prepare and package pieces of meat, poultry and fish that are sold by food retailers or wholesalers. They use tools to cut, trim and package meat, poultry and fish on a daily basis. They are employed in grocery stores, fish stores, or they may be self-employed.
-
Друзі, на дату заповнення ЕОІ у вас повинні бути: - уся інформація та підтвердження ваших даних, які ви надаєте у ЕОІ; - необхідний стаж роботи, відрахований від дня заповнення ЕОІ; - необхідна сума грошей, якщо ви йдете за SWO; - зданий тест з мови, якщо ваша професія цього вимагає або ви йдете за SWO. Якщо ви не маєте усієї необхідної інформації, краще не подавайте ЕОІ. Якщо буде розбіжність у документах, ви просто або не зможете почати заповнення аплікації або у вас буде відмова.
-
Окей дуже дякую , буду добавляти пояснення ... А ви часом не знаєте як добавити цей пояснення . Коли вибираю знак питання біля запису там внизу показує що може бути Description але коли натискаю Edit там не бачу опції щоб добавити опис
-
з того, що я бачив, то апліканти або вказують всі школи, але тоді на кожний запис потріно мати документ або пояснення. Або запвнюють останній нвчальний заклад шкілної освіти і додають пояснення, що завершили саме цей заклад, але до того вчилися у таких-то школах, але документи з них взяти неможливо.
-
Так все вірно . І я вибараю Program completed Ten years secondary і там далі питається від коли і доки . То мені вказувати так як я в загальному вичився 10 років включаючи школи чи тільки 2 роки за які я саме в технікумі получив Атестат про закінчення загальної середньої освіти ( хотя в самому технікумі я провчився чотири роки загально )
-
Доброго вечора, лінк зі списком документів на федеральний рівень щось в мене не клікабельний. Чи може хтось просто пояснити які додаткові до провінційного рівня документи необхідно приготувати та перекласти?
-
Окей дякую