Імміграція до Манітоби
-
100% вже бачу як з вами згодні ті, хто номінацію вже 5+ місяців чекають 🤣
-
Тааак, дуже довго чекати доводиться :( вже 4-й місяць чекаю на той AOR, а номінацію менш як за місяць отримала. Офіс MPNP в рази продуктивніше працює
-
На Study Permit
-
Зрозуміла, дякую
-
Я так розумію, що AOR , вже ніхто не отримує за місяць. З початку літа строки збільшилися. Наприклад я чекаю вже 3 місяць.
-
Добре дякую, буду чекати ще. А якщо не прийде, кудись можна написати їм запитати?
-
Має прийти ще номер файлу, або як називається AOR, acknowledgment of receipt. От тут вже по різному, дехто чекає від травня на AOR
-
Також цікаво що коли ми проходили інтерв’ю у Ванкувері то у черзі були лиш представники Індійської національної. Можливо співпадіння, а можливо дійсно великий наплив після ковіду
-
Якщо подалися на федеральний рівень три місяці тому і прийшла тільки автоматична відповідь, що подання отримано і все, це нормально? Чи якісь ще листи людям приходять?
-
Дякую)
-
Щодо візи США то раджу кожен день провіряти вільні дати на запис на інтерв’ю. Зараз ніби очікування на рік вперед але були випадки коли за 2 тижні бронювали. Не знаю
-
Якщо маєте час та натхнення описати процес, то welcome. Багато хто потім буде подаватися через спонсортво.
-
Ви праві. Не знаю чи комусь буде цікаво мій досвід.
-
Без сумніву. Але ПР через спонсортво дружини чи чоловіка дуже відрізняється від skilled workers. Поки ніхто у чаті чітко не розписував свій досвід, критерії та реальні кейси.
-
Розумію. Тобто великий ризик що буде спроба залишитися у США
-
Не знаю. Просто розповів вам що розповідав офіцер.
-
У 2019 році разом зі мною подавалися на візу кілька людей з ПР, але відкрили тільки мені одному. Їм відмовили. Консульство у Калгарі. Причина була швидше за все у низькооплачуваній роботі та відсутність коштів на рахунках.
-
Ну так Імміграція до Манітоби правда?) я думаю багато Українок/Українців також через програму спонсорства йдуть
-
Це пришвидшує процес так. Офіцер який розглядає аплікацію на візу дивиться який у вас статус. У мене знайомий офіцер. Так і пояснював
-
Якщо виконуються критерії, то чому ні? Просто за вік ПР ніхто не дає. Є реальні кейси, де люди 55+ отримали номінації та вже на федеральному етапі, SWM.
22 Jan 2023, 05:40
84005/235299
23 minutes ago