Імміграція до Манітоби
-
Ви шукали підтримки - а отримали булінг. Ніяких штрафів немає. Якщо хочете дійсно почути пораду - то краще пишіть в приват тим , хто там живе, і в приватному порядку розпитуйте що цікавить. Люди ніби вашу візу «на плечах носять», що вона їм так заважає…. Не здивуюсь, якщо вас звинуватять і у війні і в тому що Канада спростила отримання віз для українців.
-
може хтось падкаже, зараз очікую свій паспорт з вклейки візи з Варшави він там з початку вересня ще, цей паспорт має термін дії до 2025 року, я вже собі виготовив новий паспорт терміном до 2032 року, цікавить чи по прильоті в Канаду можна отримати ворк перміт в новий паспорт, при вклеїній візі в старому, дякую.
-
Дуже і дуже дякую)
-
Доброго здоров’я всім. Хто підкаже, у моїх дітях в кабінеті «перевірка біографічних даних, написано, непридатний» що це означає? Чи так у всіх?
-
З приводу онлайн запису до посольства. Моя історія запису в Бухаресті. Потрібно було зробити паспорт для моєї мами. З 12 00 дня втрьох сіли на телефони, заходили кожні 5,10,15 хвилин. О 17 11 я зловила дати. Запис був за 2 тижні, тож 7.11 подалися. Припускаю, що в інших країнах працює десь так само. Може комусь допоможе, в нас вийшло тільки так)