Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Джоб офер - це контракт на роботу, який дається до виходу на роботу
-
Це лише уточнення.Я не брала з роботи ще
-
А ви сплачували ЕІ від зарплати? Ви можете отримувати ЕІ, якщо вас формально скоротили з роботи.
-
Employment insurance це називається
-
Добрий день. Потрібна ваша допомога. Вперше за майже рік праці я не виходжу на роботу тиждень через брак праці. Чув що існує держ програма яка покриває той період який ви були безробітній. Тобто певний платіж у вас знімається щоразу при отриманні заплати, щоб якраз оплачувати той період коли немає роботи. Найголовніше, що мене цікавить чи ці виплати можуть якось негативно вплинути на розгляд твоєї справи при поданні на PR( вже подався) . Щиро дякую
-
А у вас про це написано у джоб офері?
-
Чи означає Джоб Офер що ти привʼязаний до роботи до кінця дії Ворк Перміту
-
Подавайтесь після 7-8 місяців на номінацію. В мене деякі чеки були нижче 30 годин, їх перекриють наступними. Також були свята та менше годин йшло
-
Щиро Дякую Вам. в середньому буде бiльше. Це буде 1 такий тиждень святковий.
-
Головне, щоб у вас було написано full time job і в середньому виходило по 30 чи більше годин в тиждень протягом періоду.
-
Доброго ранку всiм Маю таке питання Нам потрiбно мати не менше нiж 30 годин кожний тиждень. А як робити з вихiдними на Рiздво? Наприклад у нас буде 3 rest days( плюс до суботи та недiлi). Що робити у такому випадку? Щиро Дякую заздалегiдь🍀
-
Нічого не треба писати. Якщо вас схвалять, гроші самі до вас до рук повернутися.
-
Привіт ,підскажіть будь ласка куди писати на рахунок повернення коштів за номінацію , і за скільки часу вже можна писати , 3 місяці достатньо ?Аплікація заклеймина 10 травня ,а сама номінація отримана 23 червня .
-
Слава Богу що нас не понесло далі по Європі😂
-
Думаю, так. Але не підкажу точно. А щодо довідок, то так, на кожного окремо. І з України, і з інших країн (якщо були більше 6 місяців там).
-
Маю ще розібратися як то оплатити) дякую вам)
-
В Польщі, на знайому)
-
Яка довіреність?
-
І то на кожного дорослого окрема довіреність ? Не модна в одну вписати?
22 Jan 2023, 05:40
84045/233871
4 minutes ago