Імміграція до Манітоби
-
Не хочете перевiрити цiну через групу? Я сюди через них летiла з сiм*ею
-
Скажіть будь ласка чи можна ввести проміжну точку? А то мені автоматом показує Німеччину, а я знаю через неї дорого
-
Спробуйте дивитись Вінніпег - Торонто Торонто- Варшава Якщо не знаходить одним білетом
-
Skyscanner дуже зручний додаток. З приводу Лондона, можуть не пустити, якщо різні аеропорти(зазвичай різні), а ще гляньте через Дублін як варіант там ніби теж трохи літає
-
Літає через Лондон, а я боюся на рахунок візи
-
Поки що бачу такі ціни
-
Завжди дивлюся від гугла що взагалі є, а потім іду напряму на сайти авіакомпаній. Мені здається, це найдешевше буде бо немає посередників
-
West jet може літає
-
До речі, можливо хтось знає де реально знайти дешеві квитки, я дивлюся на Air Canada or Fly4free.pl мені потрібно на round-trip
-
Якщо оновлювати, то це простіше, але терміни прямо впритик. Ви надсилаєте паспорт листом, чекаєте повернення і галопом подаєтесь на новий перміт. Сподіваючись, що новий перміт прийде вчасно. Доки чекаєте на перміт, вам прийде форма тимчасова, яка підтверджує, що ви чекаєте на новий, аби вас не звільнили з роботи.
-
Жорстока реальність
-
Над вашим постом ціла епопея з ілюстраціями. На цю тему. Люди не лінуйтесь, користуйтесь пошуком. Бо руки опускаються. І ворк перміт треба замовляти новий після отримання нового паспорту.