Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня група. Скажіть хто зараз прилетів до Вінніпега чи тиждень тому. Вам ворк перміт видавали із позначкою CUET? Перше приземлення у Канаді було у Вінніпезі. Нам в аеропорту сказали, що з 15 липня офіційно закінчилася програма і в аеропорту вона не продовжена, вони вже не ставлять цю позначку. Хто стикався з цим? Дайте будь ласка підказку, що робити? Віза була отримана ще 2022 року.
-
Периший аеропорт Торонто, два тижні тому прилетіли, ворк перміти з позначками куает та зовсім без обмежень крім секс послуг. Також у одної людини віза 22 року, а моя вже після закриття програми в серпні отримав.
-
Прийдіть в бест вестерн, поспілкуйтеся з нашими волонтерами, я думаю вони вирішать ваше питання.
-
Добрий день)) я вже подалась на swm , чекаю на номінацію, правильніше сказати сподіваюсь отримати😂я песиміст трохи. Питання в тому, що я в банку працюю і мені пропонують підвищення, чи не заважатиме це процесу номінації і тд? Бо я подавалась як теллер, а буду вже на іншій позиції. Дякую наперед)
-
Ні, це ок, отримувати підвищення. Головне, щоб роботодавець залишався той самий.