Імміграція до Манітоби
-
Прийдіть в бест вестерн, поспілкуйтеся з нашими волонтерами, я думаю вони вирішать ваше питання.
-
Так візу їм покажіть, або листи від імміграційної служби, що отримали по куает Немає вам сенсу тисячу разів бігати і щось вимагати в аеропорту
-
Доброго дня, а хтось знає чи роблять досі документи в готелях?
-
О, правда? Щось нове
-
У Вінніпезі ніколи не ставили цю позначку, наскільки я знаю) все ок, вона не потрібна, при подачі на виплати ви не вантажите фото work permit, вводите тільки номер, в системі бачать, за якою програмою ви приїхали
-
Це стали вимагати в готелю.
-
Фото от Tania
-
В кабінети при подачі на номінацію всі доки тільки скан копіями чи фото підходить хто знае?
-
Добрий день)) я вже подалась на swm , чекаю на номінацію, правильніше сказати сподіваюсь отримати😂я песиміст трохи. Питання в тому, що я в банку працюю і мені пропонують підвищення, чи не заважатиме це процесу номінації і тд? Бо я подавалась як теллер, а буду вже на іншій позиції. Дякую наперед)
-
Ні, це ок, отримувати підвищення. Головне, щоб роботодавець залишався той самий.
-
Ну, одного разу дівчина писала про зміну роботи на провінційному етапі) Зазвичай всі вже на федералці змінюють
-
І де її взяти підкажіть будьалска
-
А якщо по «спонсорстві» то треба якусь заяву вантажити людини яка ручається за нас?
-
SWM
-
Доброго дня. Маю питання. Я хочу зареєструвати common law з дівчиною і телефонував до Vital statistics. Чи може хтось підказати яка процедура та де можна знайти нотаріуса. Дякую.
-
Тільки скан копії, там є примітки по вимогам до файлів
-
Перед тим, як натиснути submit, ви тисните email settlement plan. Ваш спонсор отримує план, заповняє його і відправляє до MPNP. Dima , уточни процес.
-
Ми робили у @Anastasiia_FidemMoris Це українське бюро перекладів, рекомендую їх, зробили ідеально
-
@western9 Підкажіть, будь ласка, якщо ми змінюємо адресу, то піар картку змінювати ж не потрібно, бо на ній немає ж адреси?
-
Доброго дня Чув що в Бест вестерні зараз можно до міграційного консультанта онлайн зареєструватись Чи не могли би скинути посилання
22 Jan 2023, 05:40
84677/234728
44 minutes ago