Імміграція до Манітоби
-
Щиро вдячна
-
там все ще простіше, ніж на номінацію. Ось основна інструкція. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Це просто вам хтось пересилає гроші як фінансову допомогу? Друзі, батьки? Цей дохід не підлягає декларації
-
Ні, не підлягають в Канаді. Як і виграші в лотерею.
-
Це не є вашим доходом.
-
Маю наступне питання: Якщо відпрацювати 1 рік фултайм, а потім відразу без простоїв вийти на іншу роботу, я все одно маю відпрацювати мінімум 6 міс фултайм для ПР? TEER and NOC will be different Дякую
-
І подарунки теж не підлягають оподаткуванню? Наприклад битки на річницю подарували кошти чи на день народженння
-
А якщо я продав деяку техніку яку привіз з України, я так розумію теж.
-
Так, для SWM потрібно працювати на одного роботодавця і подаватися через нього на номінацію. Потім, якщо потрібно, можна змінити роботу, але за попереднім погодженням MPNP.
-
Ну такого я не пробував, не дуже вірю що ти щось виграєш)
-
Це виглядає як стандартне повідомлення системи про те, що інформація буде показуватись тією мовою, яку ви обрали для аккаунта
-
Добрий вечір! Як рахуються бали для подачі на номінацію?
-
Перекладіть через Гугл
-
Дякую
-
Хто стикався з таким повідомленням - що це означає?
-
Або податися на старій роботі, погодити зміну роботи з офіцером і перейти на нову
-
А якщо не головний заявник?
-
Добрий ранок, на федеральному рівні розписуємо вже 10 років історії життя. Чи потрібно брати референси за всі роботи за 10 років? Чи достатньо референсів за 5, а далі просто розписати детально?
-
На федеральному рівні ніяких референсів не потрібно, ви тільки заповнюєте саму інформацію в аплікації. Хоча якщо є референси від за останні 5 років, то можна також додати, але не обов'язково.
-
Чи є бальна система на федеральному етапі? Чи має сенс показувати як можна більше балів на провінційному етапі щоб швидше пройти федеральний чи швидкість федерального ні від чого не залежить?
22 Jan 2023, 05:40
84771/234728
39 minutes ago