Імміграція до Манітоби
-
там все ще простіше, ніж на номінацію. Ось основна інструкція. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Це просто вам хтось пересилає гроші як фінансову допомогу? Друзі, батьки? Цей дохід не підлягає декларації
-
Ні, не підлягають в Канаді. Як і виграші в лотерею.
-
Це не є вашим доходом.
-
Маю наступне питання: Якщо відпрацювати 1 рік фултайм, а потім відразу без простоїв вийти на іншу роботу, я все одно маю відпрацювати мінімум 6 міс фултайм для ПР? TEER and NOC will be different Дякую
-
І подарунки теж не підлягають оподаткуванню? Наприклад битки на річницю подарували кошти чи на день народженння
-
А якщо я продав деяку техніку яку привіз з України, я так розумію теж.
-
Так, для SWM потрібно працювати на одного роботодавця і подаватися через нього на номінацію. Потім, якщо потрібно, можна змінити роботу, але за попереднім погодженням MPNP.
-
Ну такого я не пробував, не дуже вірю що ти щось виграєш)
-
Це виглядає як стандартне повідомлення системи про те, що інформація буде показуватись тією мовою, яку ви обрали для аккаунта
-
Добрий вечір! Як рахуються бали для подачі на номінацію?
-
Перекладіть через Гугл
-
Дякую
-
Хто стикався з таким повідомленням - що це означає?
-
Або податися на старій роботі, погодити зміну роботи з офіцером і перейти на нову
-
А якщо не головний заявник?
-
Добрий ранок, на федеральному рівні розписуємо вже 10 років історії життя. Чи потрібно брати референси за всі роботи за 10 років? Чи достатньо референсів за 5, а далі просто розписати детально?
-
На федеральному рівні ніяких референсів не потрібно, ви тільки заповнюєте саму інформацію в аплікації. Хоча якщо є референси від за останні 5 років, то можна також додати, але не обов'язково.
-
Чи є бальна система на федеральному етапі? Чи має сенс показувати як можна більше балів на провінційному етапі щоб швидше пройти федеральний чи швидкість федерального ні від чого не залежить?
-
Ніхто не може впливати на офіцерів IRCC. Все розгладається у порядку черги, яка нам не відома :) тому і є індикативний час розгляду 17-18 місяців.
22 Jan 2023, 05:40
84772/234728
43 minutes ago