Імміграція до Манітоби
-
Це виглядає як стандартне повідомлення системи про те, що інформація буде показуватись тією мовою, яку ви обрали для аккаунта
-
Добрий вечір! Як рахуються бали для подачі на номінацію?
-
Перекладіть через Гугл
-
Дякую
-
Хто стикався з таким повідомленням - що це означає?
-
Або податися на старій роботі, погодити зміну роботи з офіцером і перейти на нову
-
А якщо не головний заявник?
-
Добрий ранок, на федеральному рівні розписуємо вже 10 років історії життя. Чи потрібно брати референси за всі роботи за 10 років? Чи достатньо референсів за 5, а далі просто розписати детально?
-
На федеральному рівні ніяких референсів не потрібно, ви тільки заповнюєте саму інформацію в аплікації. Хоча якщо є референси від за останні 5 років, то можна також додати, але не обов'язково.
-
Чи є бальна система на федеральному етапі? Чи має сенс показувати як можна більше балів на провінційному етапі щоб швидше пройти федеральний чи швидкість федерального ні від чого не залежить?
-
Ніхто не може впливати на офіцерів IRCC. Все розгладається у порядку черги, яка нам не відома :) тому і є індикативний час розгляду 17-18 місяців.
-
Тобто ніяк не можна вплинути на швидкість проходження федерального, це рандом?
-
Ні, немає ніякої бальної системи на федеральному етапі. Як ви отримали номінацію, це означає, що ви кваліфікувалися для федерального етапу, на подачу на ПР.
-
Я просто не розумію навіщо тоді подавати як можна більше документів і накопичувати як можна більше балів на провінційному етапі, якщо для вибірки достатньо якогось мінімуму, а на федеральному етапі на це не дивляться
-
Вітаю. Підкажіть, я провчився 9 класів в школі, після чого поступив в так званий коледж(а по суті той самий технікум) в якому провчився ще 3 роки і отримав середню-спеціальну освіту. Скажіть, я можу розраховувати на додаткові бали за освіту при подачі на номінацію? Якщо так, то скільки років освіти я можу заклеймити?
-
Якщо вам хтось розказує, що може вплинути на IRCC, то це відверта брехня. Деякі недобросовісні консультанти грішать такими розмовами і запевняють, що знають чуть не самого міністра імміграції Канади.
-
Це не доходи, а подарунок, він не оподатковується, я питала в бухгалтера місцевого…
-
А, зрозуміло, дякую. Це потрібно для впевненості, що попадеш, якщо бали зміняться
-
Як давно не пам'ятаєте?
-
Бали по вибірці змінюються кожних два тижні. Тому невідомо, які вони будуть. Були періоди, коли бал не падав нижче 750 кілька місяців.
22 Jan 2023, 05:40
84781/234743
less than a minute ago