Імміграція до Манітоби
-
Звичайно. Ви ж коли нажимали Submit і ставили галочку, що погоджуєтесь із умовами, то підтверджували, що будете надавати інформацію про зміни. Останній етап під час номінації, вкладка #9. Але то ніхто напевне не читає :) t.me/uccmb/92531
-
Дякую) а що до провінційних служб, чи потрібно їх якось повідомляти? Вендор змінився коли чекали на розгляд провінційної програми
-
Саме так.
-
Дуже Дякую! Тобто це основний аплікант має писати від про не основного, так?
-
Отож ))) а мені до 1 жовтня треба податись на номінацію ) то буду так подаватись як є
-
Та вони не поспішали)) звернулася у січні, а надрукували разом із новими додатками випускників аж у червні!
-
IRCC повідомляти через дану форму, там і документи додаткові можна завантажити secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Дуже-дуже дякую! Я вважала, що лише із довіреністю можна забирати. А скільки часу зайняло у вас?
-
Ок, не останній))))
-
От ті всі лінки дають можливість скачати ПДФ файли аплікації та інформацію яку ти подаєш. Обов'язково собі перед submit то все скачати
-
Нащо вам юрист? Я відновлювала додаток до диплому, то написала на електронку свого вишу, зі мною зконтактували з кафедри, надімлали документи, які треба заповнити — все надіслала їм в електронному виді, сплатила 34 грн на рахунок вузу. І вони вислали відновлений додаток на вказану українську адресу
-
Добре, дякую, це був останній документ який незрозуміли)
-
Ти можеш вже їм відправити, але вони зможуть заповнити як тільки ти засабмітили апілкацію і в тебе буде номер файлу. Але відправити план вже робити, бо я не знаю чи потім буде опція
-
Юхуууу!!!! Дякую❤️ З мене пиво, Нє, два)
-
Так
-
Цей?
-
Трохи вище сфоткай
-
Трошки вище, там є додаткові вкладки. Перед submit
-
Хоч ти вбий нема тут нічого на родичів
-
І тиснеш некст?