Імміграція до Манітоби
-
Друзі, шукала але не знайшла відповіді, якщо в чоловіка є дитина від першого шлюбу 13 років. Він вже давно проживає в Німеччині, але чоловік дає гроші.аліменти. Чи треба його вказувати як депендант в аплікаціі на ПР, а потім поставити галочку шо він не іде до Канади?
-
Я можу вам написати в особисті свою ситуацію. Може ви щось порадите бо писати трохи багато . Чи можна тут писати ?
-
Ок, у моїх дітей закінчуються паспорти у вересні, я була в імігрант центрі і ми подалися на продовження пермітів 30 червня, потім я довго шукала інформацію як мені податися на нові візи для них і врешті почала подала заявку але як виявилося на те саме. І навіть проплатила для того по 100 доларів думаючи що плочу за візи. Зараз уже не знаю як далі.
-
Зрозуміла. ДЯкую!!!
-
Доросла дитина Живе з мамою в Німеччині і мають ПР, вони сюди не ідуть.
-
Доброго дня. Пане @western9 маю таке питання. Можливо ви знаєте які наслідки, якщо офіцер вирішить що той нок що я обрала не підійде? (Відправила eoi на swm, вказала 12200, але мій менеджер не впевнений між 12200 і 14200)
-
Отож бо. Ні я не сдавала, бо вважала що 12200 підходить
-
Вони не вказують нок у листі.
-
Друзі, прошу вашої підтримки. Залиште ваш коментар про доставку на Амазоні. Там працюють переважно індуси. Знаю, що багато наших водіїв намагалися туди влаштуватися. Я сам спробував через знайомих подати заявку, але мені казали, що зателефонують назад. Професіоналізм у них мінімальний, а наші хлопці могли б показати, як правильно треба працювати. Якщо вам не важко, залиште відгук і оцінку, зазначте, що там майже всі місця зайняті індусами, і іншим навіть немає шансу. Дякую за увагу www.google.com/maps/place/Amazon+Delivery+Stations/@49.8960949,-97.034986,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x52ea7b842fe27f41:0xcf03341c9cd1eaed!8m2!3d49.8960949!4d-97.0324111!16s%2Fg%2F11sn_38b8q?authuser=0&entry=ttu
-
мені відповили що це не має значення, якщо Ви буди відібрані НЕ за професією in demand. Якщо буди в загальному пулі - то все ок, продовжйтуе (цитую офіцера який мені відповів)