Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Пане @western9 маю таке питання. Можливо ви знаєте які наслідки, якщо офіцер вирішить що той нок що я обрала не підійде? (Відправила eoi на swm, вказала 12200, але мій менеджер не впевнений між 12200 і 14200)
-
Отож бо. Ні я не сдавала, бо вважала що 12200 підходить
-
Вони не вказують нок у листі.
-
Друзі, прошу вашої підтримки. Залиште ваш коментар про доставку на Амазоні. Там працюють переважно індуси. Знаю, що багато наших водіїв намагалися туди влаштуватися. Я сам спробував через знайомих подати заявку, але мені казали, що зателефонують назад. Професіоналізм у них мінімальний, а наші хлопці могли б показати, як правильно треба працювати. Якщо вам не важко, залиште відгук і оцінку, зазначте, що там майже всі місця зайняті індусами, і іншим навіть немає шансу. Дякую за увагу www.google.com/maps/place/Amazon+Delivery+Stations/@49.8960949,-97.034986,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x52ea7b842fe27f41:0xcf03341c9cd1eaed!8m2!3d49.8960949!4d-97.0324111!16s%2Fg%2F11sn_38b8q?authuser=0&entry=ttu
-
мені відповили що це не має значення, якщо Ви буди відібрані НЕ за професією in demand. Якщо буди в загальному пулі - то все ок, продовжйтуе (цитую офіцера який мені відповів)
-
mpnp пише як отримуєш LAA, що якщо будь-які зміни набуті у процессі подачі ЯКІ НЕ зменьшують бали, то продовжуйте, якщо зменшують - то переподавайтесь на EOI. Я потім написав до офіцера и запитав, що я клеймив NOC не той, що є по факту. Мені відповіли, що все ОК, якщо мене не відібрали за demand професією. Якщо говорити про ваш приклад, то клеймити професію без англійської, а потім подаватися за професією яка потребує здачу, то це зменьшує бали що приведе до відмови. До речі, мої два нокт не потребують здачі англ але я здав
-
Та напевно так і зроблю. Дякую
-
Якщо відмова , то можна буде або переподатися через півроку або буде бан на 2 роки , якщо офіцер вирішить , що ви сказали неправду навмисно І те і те дуже погано. Після першої відмови , другий офіцер буде вже більш скептично перевіряти. Навіщо ускладнювати ? Складіть іспит , щоб перестрахуватися хоча б.
-
Якщо відмова то які наслідки? Чи можливо буде податись з іншим ноком чи можуть відмовити на 6 місяців?
-
Я бачу, що вам вже відповіли апліканти, які мали переписку із MPNP. Справді, якщо вирішать, що TEER 4, то вам дадуть час здати мову або відмовлять. Не думаю, що буде бан, просто потрібно буде переподатися ще раз вже із правильним NOC. Також це буде залежати від роботодавця, чи вам підтвердять NOC, за яким ви подалися.