Імміграція до Манітоби
-
Ви навіть не уявляєте які казуси бувають з тими ворк пермітами. І невірні імена/прізвища, і невірні дати народження, і сроки закінчення. Чула навіть, як жінка отримала чужий ворк перміт і іменем чоловіка. В чому проблема? В неуважності людей, в нерозумінні, що це найголовніший документ і треба мати час, щоб стати в бік, перевірити кожну букву і тільки тоді рухатись далі. Ну і плюс проблема у навантаженні на тих імм.офіцерів і їх недогляд/помилки. Надіюсь, що ваша ситуація вирішиться сьогодні гарно для вас. І надіюсь, інші перестануть брати пересадки за 2, години між літаками...
-
Мені нараховуються щомісячно уже другий рік не в Україні. Моїм батькам хороша надбавка до пенсії
-
Моїй доньці переробляли перміт, бо одна цифра в даті народження невірна. Офіцер був україномовний. Нас було три сім'ї і четверо людей, у нас пересадка через 1:45, ми всіх попросили нас пропустити і люди погодилися. Підходимо до офіцера і дівчина просить його прийняти нас першими, бо ми спішимо, я навіть рота не відкрила. Він нас прийняв останніми через 40 хв. Тільки нам зробив помилку і переробляв її 15 хв. В результаті дату виправив, а в імені одну букву і замість двох вписав, хоча в першому я точно пам'ятаю було дві, бо з її ім'ям плутанина вічно. А я в спілці перевірила вдруге тільки дату. Ми тоді не встигли, як при бігли то літак уже відїжав від трапа. Це перший нехороший досвід і я б забула, але його слова ви всеодно не встигнете тоді впечаталися. І знаєте тут підставляють тільки свої ж приїжджі, а місцеві завжди нас виручали і допомагали. Що хочу сказати. У гонитві за ПР не втрачайте найважливіше - будьте людьми завжди, пожнете те, що сіяли
-
На сайті canada.ca у розділі Police Certificate шукайте інструкцю щодо Ірландії. Якщо коротко - заповнюєте коротку анкету, направляєте її разом зі станом паспорта, ппс номера та протекшен леттер на ел пошту відділу поліції каунті, в якому проживали, і через 2-3 тижні також на ел пошту отримуєте Police Certificate.
-
Офіцер сам сказав, що живе в Канаді 14 років. Оце і приїжджий, менталітет...
-
Є питаннячко щодо документів для подачі на mpnp - в переліку бачив що необхідно надати скан візи. У жінки та дитини у паспорті візи нема, так як в'їжджали по разовій (лист А4). Честно кажучи не пам'ятаю, залишився вони чи ні у нас. Наскільки обов'язково мати саме візу у паспорті? LAA прийшов вчора, але є сумніви що встигне у отримати візи у паспорти до кінця 60 днів..
-
Дуже дякую за відповідь!!
-
Знаєте , люди які не хочуть потрапляти в такі ситуації брали нормальні пересадки , я брав 10 годин , щоб все встигнути . Ніхто не повинен входити в ваше положення , через ваш егоїзм . Ви могли взяти пересадку іншу , вже мільйон разів про це казали . І це є нахабство вимагати від оточуючих війти в положення , бо це було в ваших силах взяти іншу пересадку . Дорослі люди мають нести відповідальність за свою халатність .
-
Дуже дякую 🙏🙏🙏🙏 Також спробую 🙏🙏🙏
-
Я знала, що оформлення документів у першому аеропорту - це дуже затратний по часу процес і менше ніж 4 години часу між літаками навіть не розглядала. Вдалось взяти білети з 19 годинами пересадки у Монреалі. І ще така штука - тут в Канаді працюють закони та правила і тому офіцер прийняв тоді коли міг і робив все згідно своєї інструкції. В Монреалі у вас електронна черга на оформлення документів і офіцер не має фізичної можливості прийняти ваш номерок перед іншим, покине завершить попередній процес. А от the «менталітет» про який ви говорите - це тягнути з України «а давайте якось пошвидше і давайте шось порішаємо» в Канаду. Це може в Україні в наших держустановах ще полишалися ті люди які спеціально щось там затримують процес і роблять «на зло», а тут є закон і процедура, яка триває той час який на неї відведений🤷🏻♀️