Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую 🙏🙏🙏🙏 Також спробую 🙏🙏🙏
-
Я знала, що оформлення документів у першому аеропорту - це дуже затратний по часу процес і менше ніж 4 години часу між літаками навіть не розглядала. Вдалось взяти білети з 19 годинами пересадки у Монреалі. І ще така штука - тут в Канаді працюють закони та правила і тому офіцер прийняв тоді коли міг і робив все згідно своєї інструкції. В Монреалі у вас електронна черга на оформлення документів і офіцер не має фізичної можливості прийняти ваш номерок перед іншим, покине завершить попередній процес. А от the «менталітет» про який ви говорите - це тягнути з України «а давайте якось пошвидше і давайте шось порішаємо» в Канаду. Це може в Україні в наших держустановах ще полишалися ті люди які спеціально щось там затримують процес і роблять «на зло», а тут є закон і процедура, яка триває той час який на неї відведений🤷🏻♀️
-
Всім привіт. Підкажіть чи підходить сезона робота для подачі на ПР, якщо я буду мати офер на наступний сезон.
-
Ми виграли квитки і я не обирала час між рейсамиі ніколи ніде не "рішала", просто попросила.
-
Так без проблем. Проблеми були з скануванням паспорта, бо діти були без паспортів, їх фото і візи вклеєні у мій паспорт
-
Я не вішаю, я його навіть не просила ніпрощо, всі мали більше вісьми годин на пересадку він це знав, його попросили прийняти нас першими, ми в черзі були перші, але...
-
А я виграла квитки і мала те що мала
-
Не було ніякої електронної черги, жива
-
Це було минулого року осінню
-
Я поставила себе на місце офіцера. І якщо є люди які спішать і вони в черзі перші, їх всі пропускають, то чому і не пропустити їх. Але ба я тут такий хвацький візьму і прийму їх останніми