Імміграція до Манітоби
-
Хіба я не пишу про націю,а про "індивідуамів"
-
В чому вигода бути волонтером ? На нас так дивляться , бо деякі люди себе так поводять . Тут суспільство зовсім інше , і щоб про тебе почали погано думати, треба постаратися , справа не в нації , а в поведінці . Ця країна неперевершена в плані сприймання іммігрантів , ніхто по нації не судить нікого, якщо такі випадки трапляються, то це не від гарних манер та виховання .
-
Знаєте,пані,помилки -це людський фактор.У нас було було три з половиною години запасу і ми з певних причин не встигли.Я надіюсь тільки на Бога і на себе.А шукати когось винними не варто.От тільки деяким "волонтерам"як б сказав би:якщо волонтерите заради вигоди,та крім канадців,ще й своїх підставляєте,то це просто огидно.Тому на нас зараз трохи скоса дивляться
-
Сорі, маю спитати . Там є список документів ,але вони не рікваєд. То на них не звертати увагу?)
-
Добрий день . Підскажіть будьласка , хто в курсі , субсидія на садочок впливає га отримання pr , чи є питання про субсідії при отриманні Pr ? Чи краще поки не оформлювати , бо сумма за рік 1000 , а якщо не оформлювати то 400 , тому думаю , чи вартує воно того
-
Під листом А4 ви маєте на увазі Single journey travel document? Якщо так, то моя дружина і син приїхали по цих документах в Канаду. Так, я додавав скан-копії цього документу при подачі на номінацію.
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, яка процедура при отриманні пр. Якщо подаюсь на всю сімʼю, але чоловік в Україні. При отримані пр(коли то буде) він повинен буде залендитись у термін 6 місяців, вірно? Якщо він цього не зробить, ми з донькою отримаємо пр? або якщо подались всією сімʼєю, то всім відмінять?
-
З цим ми теж стикалися, коли в 2014 році до Маріуполя почало прибувати багато мешканців з Донецька, то ті хто реально постраждали мовчали в нічого не просили, а ті хто прикатив під шумок, то права качали знатно і їм всі винні були, то наші волонтери швидко навчилися відрізняти де реально в людей біда, а де спектакль, при тому, що як дуже емоційно і гучно, то 90% спектакль. Але тут в готелі я була біля тижня, то всі люди були вдячні і задоволені прийомом у Канаді. Ми прилетіли вночі, а вранці зробили всі документи в готелі і чоловік встиг оформити банківську картку і вночі я подала на виплати і в мене нормально всіх відразу прийняло і на троїх дітей все пройшло, то зранку вже було троє бажаючих, щоб допомогла їм з подачею на виплати і потом за тиждень чоловік 30 підходило з таким проханням, але ніхто не вів себе так, що я їм щось винна, хоча на той момент вже деякі волонтери "на собі волосся рвали" від наших "біженців" .