Імміграція до Манітоби
-
Під листом А4 ви маєте на увазі Single journey travel document? Якщо так, то моя дружина і син приїхали по цих документах в Канаду. Так, я додавав скан-копії цього документу при подачі на номінацію.
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, яка процедура при отриманні пр. Якщо подаюсь на всю сімʼю, але чоловік в Україні. При отримані пр(коли то буде) він повинен буде залендитись у термін 6 місяців, вірно? Якщо він цього не зробить, ми з донькою отримаємо пр? або якщо подались всією сімʼєю, то всім відмінять?
-
З цим ми теж стикалися, коли в 2014 році до Маріуполя почало прибувати багато мешканців з Донецька, то ті хто реально постраждали мовчали в нічого не просили, а ті хто прикатив під шумок, то права качали знатно і їм всі винні були, то наші волонтери швидко навчилися відрізняти де реально в людей біда, а де спектакль, при тому, що як дуже емоційно і гучно, то 90% спектакль. Але тут в готелі я була біля тижня, то всі люди були вдячні і задоволені прийомом у Канаді. Ми прилетіли вночі, а вранці зробили всі документи в готелі і чоловік встиг оформити банківську картку і вночі я подала на виплати і в мене нормально всіх відразу прийняло і на троїх дітей все пройшло, то зранку вже було троє бажаючих, щоб допомогла їм з подачею на виплати і потом за тиждень чоловік 30 підходило з таким проханням, але ніхто не вів себе так, що я їм щось винна, хоча на той момент вже деякі волонтери "на собі волосся рвали" від наших "біженців" .
-
Мені у Монреалі теж відносно швидко зробили. Плюс прикордонник, побачивши нашого кота, казав який він милий і намалював вушка котика на ArriveCan декларації 😅 У нас були наймиліші офіцери та офіцер митної служби. Увійшла в наше положення і, почувши що у кота проблемні нирки, то дозволила взяти трохи корму для кота поки не купимо новий (бо саме цей корм неможна ввозити в Канаду).
-
Кожен прилітає до Канади з певним стресом, і сприйняття реальності трохи може бути викривлене, особливо при першому спілкуванні із офіцерами. Особисто для мене це зрозуміло. Хтось чекає на номінацію 5 місяців і також дуже злий на офіцерів, а хтось отримав за 2 тижні і також злий, бо ще попереду федеральний етап. Розслабтесь, сьогодні п'ятниця :)